Avontuurlijke kids day met kajak, lasergame, karting ... voor 1 tot 4 kinderen bij Durbuy Adventure (vanaf € 19,99)

Dès 19,99 €
Valeur Remise Économie
54 € 63% 34,01 €
Offrir comme cadeau
76 acheteurs

En bref

  • Kids day: karting, kayak, minigolf, lasergame, waterball, speeltuin en waterfietsen
 
  • Zie tekst voor het volledige dagprogramma
 
  • Een avontuurlijke dag in de natuur voor kinderen tot en met 14 jaar

Conditions

Geldigheid: Je voucher is geldig tot 23 oktober 2013 (uitgezonderd op feestdagen)
Aankoop: 
Max. 1 voucher per persoon/groep. Niet cumuleerbaar met andere promotionele acties.
Reservatie: Enkel op reservatie via info@durbuyadventure.be met vermelding van Groupon. Klik hier voor de openingsuren. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. 
Bijkomende info: Drank en eten niet inbegrepen. Voor kinderen van maximum 14 jaar. Ouders moeten de activiteiten betalen om hun kinderen te begeleiden. Opgelet: verplichte begeleiding bij kajak (€ 14 p.p.). Optionele begeleiding bij karting (€ 10 p.p.), lasergame (€ 10 p.p.), minigolf (€ 5 p.p.). Om deel te nemen aan de karting moet je minstens 1m50 groot zijn. Waterball, speeltuin en waterfietsen exclusief voorbehouden aan kinderen. Extra: voordeel van € 2 per kind voor een maaltijd ter plaatse (niet geldig op drank). Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Spelen je kids al de hele dag Mario Kart op de Wii, maar hebben ze nog nooit een echte kart van dichtbij gezien? Schieten ze laserstralen af met de Xbox alsof hun leven er vanaf hangt, maar zitten ze daarbij wel nogal lui in de zetel? Tijd om ze eens te tonen hoe wij in onze jonge jaren aan avontuur deden .... met een toffe kids day bij Durbuy Adventure! 

Je deal in de kijker ...

  • OPTIE 1: Kids day voor 1 kind voor € 19,99 in plaats van € 54
  • OPTIE 2: Kids day voor 2 kinderen voor € 29,99 in plaats van € 108
  • OPTIE 3: Kids day voor 3 kinderen voor € 39,99 in plaats van € 162
  • OPTIe 4: Kids day voor 4 kinderen voor € 49,99 in plaats van € 216
 
Op het programma staan heel wat kindvriendelijke activiteiten, op het terrein van Durbuy Adventure. Eén ding is zeker: na deze kids day boordevol avontuur en plezier zal je kroost al in slaap vallen tijdens de rit naar huis!

Image 19u30: Karting
Image 110u: Kajak 

Image 3

Image 111u: Mini-golf
Image 112u: Middagpauze (drank en maaltijd niet inbegrepen)
Image 114u: Laser game
Image 115u: Waterball, speeltuin en pedalo's

Durbuy Adventure

Durbuy Adventure, het grootste avonturenpark van België, telt net als een windroos vier essentiële punten: activiteiten, logeerformules, horeca en vervoer. Kortom: al wat je nodig hebt voor een dagje ontspanning en plezier met het hele gezin, of met vrienden. Bovendien is Durbuy Adventure het enige avonturenpark met een vergunning van het Waals Gewest!

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.