€ 24,99 voor een hele dag ongelimiteerde toegang voor 2 personen bij Thermes de Spa (vanaf € 62)

Offrir comme cadeau
990 acheteurs

En bref

 • 800 m² aan binnen- en buitenzwembaden

 • Zwembaden, sauna's, hamams, jacuzzi's, relaxatieruimtes onder Wood- of infraroodlicht ...

 • Meer dan 100 waterspelen en hydromassagejets

 • Bronwater Clémentine tot 33°C

Conditions

Geldigheid: Geldig tot 5 januari 2014 (uitgezonderd tijdens weekends, feestdagen, brugdagen en tijdens schoolvakanties). Geldig van maandag tot donderdag van 10u tot 21u en op vrijdag van 10u tot 22u.
Aankoop:
Max. 1 voucher per duo, maar je kan er meerdere kopen om cadeau te doen. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promotionele acties.
Valideren: Geen reservatie nodig, breng je voucher mee en ruil hem in aan de kassa. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Meer info via 087/77.25.60 ou via info@thermesdespa.com. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Aaaah! Eindelijk op reis vertrekken naar Spanje. Je hebt er lang genoeg voor gewerkt. Op naar de warmte en naar het verkoelend zwembad. Tot je daar aankomt en het lokaal weerbericht een twee weken lang regen en mist voorspelt. Was je maar naar Thermes de Spa gegaan ...

Image 1

Je deal in de kijker ...

 • Een hele dag ongelimiteerde toegang voor 2 personen voor € 24,99 i.p.v. € 62

Image 2

Een volledige dag in het teken van ontspanning! Je krijgt er toegang tot alle faciliteiten: hamam, sauna, jacuzzi, binnen- en buitenzwembaden, jets, geisers, watervallen, vijver, massagejets, bubbelbed, tegenstroom, tropische regengordijnen ... Dat alles in het 33°C warme bronwater van Clémentine.

Image 3

Les Thermes de Spa

Thermes de Spa combineert de troeven van een modern wellnesscentrum met de gebruiken van traditionele thermen.

Image 4

Elke ruimte is voor jouw welzijn ingericht. Ontdek er de hydrotherapiezwembaden, een ruimte voor relaxatie en een centrum voor welzijn en schoonheid. 

Image 1

Bij Thermes de Spa zijn er ook formules op maat: voor mama'sbaby's en kinderen jonger dan 3 jaarkoppelszwangere vrouwenmeisjesjongensnaturistenfamiliesgroepen ...


x
 1. A

  Les Thermes de Spa

  Colline d'Annette et Lubin 4900 Spa

  Itinéraire

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement