€ 19,99 voor een dag lang toegang voor 2 tot het nieuwe wellnesscomplex van Royal Astrid (waarde € 40)

Offrir comme cadeau
1.000+ acheteurs

En bref

  • Maar liefst 500 m² aan wellnessfaciliteiten
     
  • Panoramasauna, stoombad, jacuzzi, zoutgrot, ijsgrot, verwarmd voetbad, zitbank met helende minerale stenen ...
     
  • Lounge met aquarium

Conditions

Geldigheid: Geldig tot 30 november 2013 (uitgezonderd op feestdagen)
Aankoop:
Je kan meerdere vouchers kopen. Niet cumuleerbaar met andere promotionele acties.
Reservatie: Enkel op reservatie via www.royalastrid.com/grouponwellness met vermelding van Groupon. Open van maandag tot donderdag van 14u tot 22u, op vrijdag van 14u tot 22u30, op zaterdag van 11u tot 22u30 en op zondag 
van 11u tot 22u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Badkledij is niet toegestaan (Behalve op dinsdag en donderdag, dan is het verplicht). Gebruik van badjas en slippers is verplicht (ter plaatse huren of zelf meebrengen). Op basis van beschikbaarheid. De Grouponprijs is berekend op maximumprijzen. Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Gaan uitwaaien op het strand is tof: je krijgt er energie van en voelt je niet schuldig als je na die fikse wandeling een pannenkoek eet. Ontspannen in de sauna om daarna even in de jaccuzzi te springen, dat is nog toffer!


 

Je deal in de kijker ...

  • Volledige dag toegang tot het wellnesscentrum met z'n tweetjes voor € 19,99 i.p.v. € 40
     Zet een dagje je stressknop uit en ga genieten in Oostende bij Royal Astrid. Je komt aan wanneer je daar zin in hebt en vertrekt als je er genoeg van hebt. Beter kan niet, toch?


 

Royal Astrid Wellness

Meer dan 500m² met onder andere: een panoramasauna, stoombad, jacuzzi, zoutgrot, ijsgrot, verwarmd voetbad of een zitbank met helende minerale stenen. Geniet van een relaxmoment in een van onze relaxruimtes of lounge met aquarium. Haal de stress uit je lijf met dit exclusieve wellnessverblijf. Laat de zeelucht je nieuwe energie geven. En ga herboren weer naar huis ...

 


15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement