Aucune nouvelle notification

Le Delice

Uitgebreide lunch à la carte voor 2 of 4 personen bij Le Delice in Genk

Jusqu'à -61%
Choisissez votre offre

Points forts

Knabbel aan een Toscaanse tarwedriehoek nadat je een smakelijke soep hebt genuttigd in het centrum van Genk.

Détails de l'offre

Diverse dieetgoeroe’s riepen ooit ‘Ontbijt als een koning, lunch als een keizer en diner als een zwerver’. Maar bij Le Delice in Genk kan je beter ook gewoon als een koning lunchen, zo vorstelijk is het middagmaal hier. Ga gezellig met zijn twee of met vier personen.

Kies uit de volgende opties


  • € 19,49 voor een lunch à la carte voor 2 personen (waarde € 39,20)
  • € 29,99 voor een lunch à la carte voor 4 personen (waarde € 78,40)

In het hart van Genk vind je Le Delice en bij dit knusse koffie- en eethuis kan je twee dingen doen: naar buiten kijken en smakelijk eten. Tijdens de lunch kan je als voorgerecht kiezen uit de volgende soepen:

  • Tomatensoep
  • Soep van de dag
  • Goulashsoep

Als hoofdgerecht kies je een sandwich, een Toscaanse tarwedriehoek of toast met garnituur. Natuurlijk krijg je bij deze lunch ook een kopje koffie.

Le Delice


Le Delice is een gezellig koffie- en eethuis in hartje Genk op een steenworp van de Sint-Martinuskerk. Je kan er terecht voor een smakelijk ontbijt, maar net zo goed voor eenkopje thee met gebak of een lunch. Het warme en sfeervolle interieur maakt van Le Delice een uitgelezen adres om even heerlijk bij te tanken.

Conditions

Geldigheid: 90 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen). 
Aankoop: Max. 1 voucher per reservatie, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie min. 48u op voorhand, via www.groupon-reservation.be. Open van maandag tot zaterdag van 9u tot 18u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Drank niet inbegrepen. Waarde berekend op maximumprijzen. Enkel voor consumptie ter plaatse. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Le Delice

Le Delice

Restaurants, Restaurant Francais
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.