Aucune nouvelle notification

Energy Services

Huis verkopen of verhuren? Laat een EPC-certificaat opmaken bij Energy Services, naar keuze met waardebepaling

Jusqu'à -61%
80+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Ontdek hoe energiezuinig je huis is met een Energie Prestatie Certificaat en laat eventueel ook de waarde van je woning berekenen.

Détails de l'offre

Kies uit 4 opties

  • € 99,99 voor EPC-attest voor een appartement/woning (<220m²) (waarde € 200)
  • € 129,99 voor EPC-attest voor een villa/herenhuis (>220m²) (waarde € 270)
  • € 159,99 voor EPC-attest + waardebepaling appartement/woning (waarde € 395)
  • € 189,99 voor EPC-attest + waardebepaling villa >220m2 (waarde € 490)

EPC staat voor Energie Prestatie Certificaat, een certificaat dat verplicht is bij de verkoop of verhuur van je woning en een duidelijk, betrouwbaar beeld van het energieverbruik van die woning geeft. Het Energie Prestatie Certificaat is tien jaar geldig, ook als het gebouw ondertussen opnieuw verkocht of verhuurd wordt, en mag alleen verstrekt worden door erkende energiedeskundigen type A en dat is waar Energy Services je bij kan helpen. Energy Services komt ter plaatse een aantal vaststellingen doen die betrekking hebben op de grootte van het beschermde volume, de isolatiewaarde van de gebruikte materialen, de systemen voor verwarming en warm water enzovoort. Na het huisbezoek wordt de waarde van het EPC gemeten op basis van die gegevens en tal van andere documenten.

Je kan er ook voor kiezen om de waarde van je woning te laten bepalen. Bij deze schatting wordt afzonderlijk de waarde van de grond en van de woning berekend. De waarde van de grond is gebaseerd op de gemiddelde verkoopprijs per m² zoals gerapporteerd door de statistische dienst van België. De waarde van de woning is gebaseerd op de geschatte nieuwbouwwaarde van de woning en de ouderdom en sleet. Je krijgt steeds de waarde bij gedwongen verkoop en de waarde bij vrije verkoop. Als het een appartement betreft krijg je ook de verwachte huurprijs. Om de uiteindelijke waarde te bepalen wordt er een gemiddelde genomen van onderstaande 3 schattingen:

Vergelijkende schatting:

  • Deze schatting is gebaseerd op een statistische analyse van +400.000 historische vastgoedtransacties. Vastgoedtransacties van woningen in de buurt wegen sterk door en je kan deze in het schattingsverslag vinden.

Trend schatting:

  • Deze schatting is gebaseerd op de historische aankoopprijs van de woning en de historische evolutie van vastgoedprijzen tussen het aankoop jaar en nu.

Analytische schatting:

Bij deze schatting wordt afzonderlijk de waarde van de grond en van de woning berekend. De waarde van de grond is gebaseerd op de gemiddelde verkoopprijs per m² zoals gerapporteerd door de statistische dienst van België.

Energy Services

Bij Energy Services kan je terecht als je keuringen in je woning of appartement op een professionele manier wil laten uitvoeren. Het bedrijf bundelt verschillende diensten onder 1 dak. Ze zijn specialist in energiecertificaten en andere keuringen. Zo voeren ze keuringen uit van elektriciteit, waterleidingen, riolen en stookolietanks. Ook voor een luchtdichtheidstest of debietmeting bij ventilatie kan je op hen rekenen.

Conditions

Geldig tot 6 maanden vanaf de aankoop in regio West- en Oost-Vlaanderen . Bezoek enkel mogelijk tijdens werkdagen tussen 9u en 17u. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reserveer op info@energyservices.be of via de contactpagina www.energyservices.be/contact . 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, dossierskosten en verplaatsingskosten en gelden enkel voor de regio West- & Oost Vlaanderen.
Bijkomende kosten: km-vergoeding van €30 aangerekend voor woningen waarvan de postcode ligt van 9100 tot en met 9572.
Meer info: Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Alleen geldig voor nieuwe klanten.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Energy Services

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.