Aucune nouvelle notification

mondvol

Kortrijksesteenweg 104, Gent, OOST-VLAANDEREN 9000 Itinéraire

Découvrir

Bij Mondvol kan u terecht voor belegde broodjes, maar niet zómaar belegde broodjes! Eerst en vooral hebben zij gekozen voor een authentiek, met de hand gevormd en op steen gebakken stokbrood, wat u meteen proeft. Dat brood wordt belegd met de lekkerste dingen: verse huisgemaakte fricandon (traditioneel, in combinatie met krieken, of met eigen mosterd op basis van Lindemans Lambic), natuurham van Brasvar, échte Parmahesp (heerlijk met huisgedroogde tomaatjes en buffelmozzarella), huisgemaakte préparé, echte Gentse Kop, salade van zalm en rode biet,...

Voor de vegetariërs zijn er natuurlijk ook voldoende opties, zoals de op het moment gesneden Hollandse belegen Gouda, verse - met de hand geschepte - geitenkaas met speciale pepermengeling of noten/honing, eiersalade,... Veganisten verwennen ze vervolgens met huisgemaakte hummus, spread van linzen en gegrilde paprika.

Tot slot serveren ze naast broodjes ook nog andere lekkernijen zoals verse soep, salades, brownies, cheesecake, Happy Hippos en Fluffy Marshmallows van Baù, heerlijke koffie en een ruime selectie exclusieve thee van Mighty Leaf!