fermer
Utilisez le code SUNFUN25 et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.
The deal you have selected is not available
Choisissez votre offre

Points forts

Terug naar de jaren ‘70, waarin The Rubettes de hitlijsten bestormden met nummers als Baby Love, Tonignt en Juke box Jive.

À propos de ce deal

  • Ticket voor 45 Years The Rubettes ft. Alan Williams
  • Datum en aanvangstijd: 16 juli 2022 om 20.00 uur
  • Locatie: Kursaal Oostende, Kursaal-Westhelling 12

Deze show brengt de jaren ‘70 terug, waarin The Rubettes de hitlijsten bestormden. Het begon in 1974 met hun eerste single Baby Love, waarna vele hits volgden. Denk aan Tonignt en Juke box Jive, om je weer even in de sfeer te brengen. De Britse popgroep liet vele vrouwenharten smelten, met hun zwoele stemmen en kenmerkende look: all white of van top tot teen in pastelkleurige teddybroeken, oversized jasjes en petten. Na een succesvolle comeback in 2018, keren de mannen terug naar Kursaal Oostende om hun 45 jarig bestaan te vieren met een muzikaal spektakel.

Conditions

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor 45 Years The Rubettes ft. Alan Williams op 16 juli 2022 bij Kursaal Oostende.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Tickets: wissel je groupon voor aanvang bij de kassa in voor een entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht. De wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

À propos de Kursaal Oostende

In het Kursaal van Oostende geniet je van strand én theater. Het originele gebouw stamt uit 1878 en is tot op de dag van vandaag een sprankelende plek voor muziek, dans, kunst, dineren en plezier. Gecombineerd met de rust van de zee is het een plek om je zintuigen te prikkelen. Door de jaren heen heeft het Kursaal veel te verduren gehad, van verbouwingen tot bombardementen, maar de juiste sfeer heeft het altijd weten te pakken.