fermer
Utilisez le code EXTRA25 et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.

Wetenschap in Beeld

6 of 12 nummers Wetenschap in Beeld (je abonnement stopt automatisch)

Choisissez votre offre

Points forts

Ontdek de wereld van de wetenschap, van geschiedenis tot sterrenkunde, van cultuur tot het menselijk lichaam en van techniek tot natuur.

Avis des utilisateurs

Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de membres ayant utilisé leur coupon chez ce vendeur. Les demandes d'avis sont envoyées par e-mail aux membres qui ont acheté l'offre.
M
Marian
7 notes1 avis
Rating of 3 out of 5 stars
juin 1, 2021
Ook ik ben benieuwd wanneer ik het 1e nr mag ontvangen !
L
LIEVE
1 notes1 avis
Rating of 2 out of 5 stars
mars 12, 2021
ik heb nog NIETS ontvangen en ik hoor er ook niets over en heb WEL al betaald !!!
B
Brigitte
29 notes21 avis
Rating of 4 out of 5 stars
février 9, 2021
Ik kijk alvast uit naar deze magazines. Tot op heden nog niet ontvangen.

À propos de ce deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • 6 of 12 keer ‘Wetenschap in Beeld’ bij je thuis bezorgd
  • Inclusief de jaarspecial ‘Gouden Greep uit de wetenschap’, een verzameling van de meest interessante en verrassende verhalen uit het archief van Wetenschap in Beeld
  • Je abonnement stopt automatisch
  • Elke maand lees je de nieuwste reportages op gebied van geschiedenis, cultuur, natuur, lichaam & geest, ruimtevaart en techniek en doe je nieuwe feitjes op voor bij de koffieautomaat

Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld staat boordevol diepgravende artikelen met bijzondere fotografie en gedetailleerde illustraties. Reportages, weetjes en nieuws gaan over uiteenlopende onderwerpen zoals natuur, geschiedenis, cultuur, archeologie, geneeskunde, techniek, klimaat, het heelal en nog veel meer. Het blad - dat elke 6 weken verschijnt - heeft een brede doelgroep, niet alleen jij maar ook kinderen steken er spelenderwijs iets van op. Er zitten ook testjes in, korte weetjes en vraag-antwoord-rubrieken. Ga mee op verkenning in de fascinerende wereld van de wetenschap.

Conditions

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres.
Levering: ga voor 6 nummers naar wib.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-6-nummers en voor 12 nummers naar wib.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-12-nummers, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: alleen geldig voor adressen in België. Originele prijs op basis van coverprijs. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 12 keer per jaar. Inclusief verzendkosten. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Wetenschap in Beeld