fermer
Utilisez le code LOCAL et profitez de jusqu'à -20% sur les offres locales. Expire demain. Certaines offres peuvent être exclues.

amici miei

naamsestraat 24, LEUVEN

Italiaans driegangenmenu á la carte bij Amici Miei

Choisissez votre offre

Points forts

Ontdek de Italiaanse laars in 3 maten op de Leuvense Oude Markt.

À propos de ce deal

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor 3-gangenmenu à la carte voor 1 persoon (waarde € 46)
  • € 39,98 voor 3-gangenmenu à la carte voor 2 personen (waarde € 92)
  • € 69,99 voor 3-gangenmenu à la carte voor 4 personen (waarde € 184)
  • € 89,99 voor 3-gangenmenu à la carte voor 6 personen (waarde € 276)

Het hele menu is je speelveld met deze deal. Je mag vrij een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van de kaart kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld beginnen met carpaccio, gevolgd door een portie gnocchi pesto en tiramissu als dessert. De groupon is geldig voor zowel de lunch als het diner. Als je ‘s middags langsgaat, krijg je een amaretto of limoncello van het huis.

Amici Miei

Amici Miei brengt de Italiaanse culinaire tradities naar hartje Leuven. In een gevarieerde kaart vind je er naast diverse klassieke Italiaanse gerechten zoals pizza’s en pasta’s ook verschillende vleesgerechten. Ontdek het land van de laars aan de Oude Markt van de bruisende Vlaamse studentenstad.

Conditions

Tot 120 dagen vanaf de aankoop, van maandag tot zondag, van 11u tot 23u30. Max. 20 voucher(s) per persoon, maar je kan er 20 extra kopen om cadeau te doen. Supplement: exclusief drankjes (m.u.v. een amaretto of limoncello bij de lunch). Reserveer 24u op voorhand op 016 22 40 23 . 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Niet geldig i.c.m. andere acties.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de amici miei