Fishspa en voetmassage bij Instituut Ann Vandamme

Acheter
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Offre limitée !
Jusqu'à 50% de réduction

Points forts


Er zijn zo van die dingen die je eigenlijk met plezier in het water ziet vallen: denk maar aan dat tuinfeest waar je eigenlijk geen zin in had en waarbij de regen als een zegen kwam, of dat irritante telefoontje dat je niet meer kon beantwoorden nadat je je mobieltje in zee had gegooid. Bij Instituut Ann Vandamme zend je die vervelende dode huid en eelt op je voeten straks ook naar de haaien dankzij de Garra Rufa-visjes.

Kies uit twee opties

 • € 14,99 voor Fishspa en voetmassage voor 1 persoon (waarde € 30)
 • € 29,98 voor Fishspa en voetmassage voor 2 personen (waarde € 60)

De schoonheidsspecialiste heet je hartelijk welkom met een kopje koffie of thee en reinigt je voeten voor die in het water gaan. Hygiëne is bij Ann Vandamme een aandachtspunt ! Tijdens deze voetbehandeling laat je de Garra Rufa-visjes gedurende 25 minuten op je voeten en onderbenen los. Die zorgen ervoor dat je op een zachte en natuurlijke manier ontdaan wordt van dode huid en eelt. De visjes knabbelen dat voor je weg! Voor een piranha-scenario hoef je niet te vrezen… De visjes hebben geen tandjes en geven je een aangenaam en verkwikkend gevoel. Eens het werk van de visjes erop zit, krijg je nog een zalige voetmassage met hydraterende verzorgingscreme om af te sluiten. Fun verzekerd! Inhoud • Koffie of thee bij ontvangst • Reiniging van de voeten • Natuurlijke pedicure voor zachte voeten: fishspa (Garra Rufa visjes) van 25 minuten • 5 minuten voetmassage met hydraterende verzorging

Extra: als Groupon-lid kan je tevens een rugmassage bijboeken voor € 18 i.p.v. € 29.

Conditions


3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Max. 1 voucher(s) per persoon, maar je kan er 5 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer verplicht telefonisch op 050/33.74.07, o.v.v. Groupon. Meer info: als Groupon-lid kan je tevens een rugmassage bijboeken voor € 18 i.p.v. € 29. Geopend van dinsdag t/m zaterdag: doorlopend vanaf 8.30u tot 18.30u. Gesloten op zondag en maandag.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Instituut Ann Vandamme


Instituut Ann Vandamme is een welgekend schoonheidsinstituut in de Brugse regio waarbij alles in het teken staat van wellness, beauty en verzorging. Ze zijn gespecialiseerd in gelaatsverzorging, medische pedicure, afslankende lichaamsverzorging & ontspannende massages én ze werken bovendien ook met aromatherapie en 100% natuurlijke producten.

Avis des utilisateurs

Super!! Heel gezellig binnenin en lieve, vriendelijke werknemers!! 10/10
Sabine D. · 20 janvier 2017
klantvriendelijk, correcte reservatie, mooi op tijdschema,uitleg waar nodig, goede verzorging
Hilde V. · 15 janvier 2017
vriendelijke ontvangst, aangename sfeer. Een heel leuke ervaring en na de spa absoluut geen gepush voor de aanschaf van andere producten. Ik ga zeker terug.
Patricia V. · 17 décembre 2016
Carte de localisation du commerce
 1. 1

  Brugge

  Ezelstraat 55

  Brugge, WEST-VLAANDEREN 8000

  Itinéraire
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
{"bucketedExperimentData":{"experiments":{"AADealPage":"Control"},"dealData":{"page_type":"local"}}}