Boot- of zoektocht door Lier voor 2 pers., met wijn en tapas bij Australian Fine Wines vanaf € 39!

Lier

Offrir comme cadeau
Plus de 140 acheteurs

En bref

Combineer een boottochtje op de Nete met een wandeling door de oude binnenstad van Lier en ga achteraf wijn degusteren en tapas eten.

Conditions

Geldigheid: De voucher is geldig t.e.m. 31 oktober 2017.
Aankoop: Max. 4 voucher per persoon, maar je kan er 4 extra aankopen als geschenk.
Reserveren: Verplicht te reserveren op sales@australian-fine-wines.com of op bart.stoelen@australian-fine-wines.com met vermelding van Groupon en je code.
Opgelet: Niet cumuleerbaar met andere acties.
Openingsuren:
- Boottocht: op zaterdag van 13u tot 20u en zondag van 14u tot 20u
- Zoektocht: op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13u tot 20u en zondag van 14u tot 20u.
Meer info: Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Bij annulaties, graag 24 uur op voorhand verwittigen!
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Kies uit 3 opties

  • € 39 voor Boottocht met wijnen en tapas voor 2 personen (waarde € 78)
  • € 39 voor Zoektocht met wijnen en tapas voor 2 personen (waarde € 78)
  • € 39 voor Boottocht + zoektocht met wijn en tapas voor 2 personen (waarde € 88)

Ontdek Lier en zijn vele historische gebouwen. Tijdens een boottocht van 30 minuten over de Nete krijg je enkele mooie plekjes te zien. In plaats van een rondvaart kan je ook een begeleide wandeling van 1,5 uur door de historische binnenstad maken of je doet ze gewoon allebei.

Hierna ga je naar de 18e eeuwse wijnkelder van Australian Fine Wines, met een stijlvolle bar en gezellig verlicht met kaarsen. Hier krijg je een minicursus wijnproeven en leer je enkele van de beste wijnen uit Australië en Nieuw-Zeeland kennen. De wijnen die je bevallen kun je naar keuze aankopen. Tijdens het proeven kan je genieten van enkele aangepaste tapas.

Instapplaats bootjes: Schapenkoppenstraat tegenover de taverne zuster Agnes.

Australian Fine Wines

Australian Fine Wines importe des vins de l'Australie et de la Nouvelle Zélande. Dans leur cave chaleureuse 'de Down Under Bar' à Lier vous pouvez les déguster sur place, ou vous prenez des bouteilles pour boire chez vous. Les vendredi on organise des soirées musicales.

Avis des utilisateurs

Leuke boottocht en gezellige wijnproverij. Er was alleen geen instructie hoe we van de boot naar de wijnkelder moesten. Niemand wachtte ons op aan de kade en het stond ook niet in de mail.
Silla A. · 16 septembre 2017
Service was zeker in orde.
Wesley B. · 27 juillet 2017
zeer vriendelijke ontvangst
Marie-lou V. · 28 juin 2017

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.