Back To Balance

4 (1 Avis)

Hypnose van 1 uur, 1 of 4 sessies, vanaf € 39,99 bij Back To Balance

Jusqu'à -58%
1 Avis
Choisissez votre offre
Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor 1 sessie Hypnotherapie (waarde € 90)
  • € 139,99 voor 4 sessie Hypnotherapie (waarde € 330)

Wat is hypnose?

Hypnose is een staat van diepe relaxatie waardoor uw onderbewustzijn suggesties zal opnemen en alles gaat doen om echte veranderingen te bewerkstelligen . Onder hypnose hoort u alles maar de dingen die niet stroken met uw waarden en normen gaan niet in uw onderbewustzijn.

Meestal heeft men 1-4 sessies nodig om blijvende veranderingen te krijgen. Dit hangt af van geval tot geval. .De eerste sessie is een kennismakings-sessie en duurt 1u30 tot 2uur. De vervolgsessies duren telkens een uur.

Afvallen met hypnose

U wenst te vermageren? U heeft waarschijnlijk zoals de meeste van ons al van alles gedaan om af te vallen?  Hypnose werkt op het onderbewustzijn waardoor je deze keer wel blijvende veranderingen kan bekomen en dit snel en zonder bijwerkingen.

Slaapproblemen

Ben je het beu om verschillende keren per nacht wakker te worden? Je snakt naar een nachtje goed doorslapen zodat je fris en vol energie zit? Door middel van hypnose is dat perfect te bereiken en dit zonder bijwerkingen! Je wordt wakker vol energie, je voelt je terug goed in je vel. Je geheugen wordt weer beter. Je hebt weer zin om vanalles te ondernemen.

Stoppen met roken

Misschien hebt u al geprobeerd om te stoppen, maar door stress en weinig motivatie lukte het niet ? U weet dat het niet gezond is, ook niet voor uw portemonnee, om nog maar te zwijgen van de hinder die uw partner of gezin ondervindt. Met behulp van hypnose gaan we ons focussen op de positieve aspecten van het stoppen met roken. U zal zich veel fitter en gezonder voelen, uw eten zal zoveel beter smaken. U bent degene die de controle weer heeft over uw leven i.p.v. de sigaret. Stel u voor hoe trots u op jezelf zal zijn!

Migraine

Lijd je regelmatig aan hoofdpijn of migraine? Trek je je soms terug omdat je moet liggen in het donker tot je migraine over is? Is de impact van de pijn zo groot dat je niet kan doen en laten wat je wilt?

Als je op deze verschillende vragen bevestigend kan antwoorden, dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Ja, je kan er iets aan doen, zonder pillen, zonder bijwerkingen. Je kan de intensiteit en de frequentie verminderen en zelfs vrij zijn van migraine. Hypnose werkt als een natuurlijke ontspanner. Door de krachtige hypnotische suggesties zal de migraine aanval korter en minder intens zijn. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Conditions


Beperk 2 per persoon. Alleen geldig voor optie aangeschaft. 3 maanden geldig vanaf aankoopdatum. Voorbehouden aan nieuwe klanten. Reservatie verplicht met vermelding van Groupon code op het e-mailadres Lindapauwelyn@hotmail.com in onderling overleg . Annulering minstens 48u op voorhand.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.​

À propos de Back To Balance


Back To Balance

Modelage, Modelage complet
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.