Ballonvaart en après ballooning inclusief champagne bij Info-ballonvaarten met meerdere opstapplaatsen in België

  Choisissez votre deal:

Acheter !
Traitement en cours...
Offre limitée !

En bref

Beleef een ballonvaart van een uur met de ervaren en enthousiaste crew, inclusief feestelijke “après-ballooning”.

Conditions

Meevaren kan tot maximaal 18 maanden na aankoop. Voucher kan gebruikt worden op alle dagen van de week (vaarseizoen loopt tussen 1 maart en 30 oktober). Je kan zoveel vouchers kopen als je wilt. Reserveer je datum binnen 6 maanden na aankoop op contact@info-ballonvaarten.be met vermelding van Groupon, je telefoonnummer, het aantal personen, je vouchercode(s), de vervaldatum van de voucher(s) en de zone waar je wenst te varen. Exacte opstijglocatie en datum wordt bepaald door de ballonvaarder, maar zal binnen de gekozen zone plaatsvinden. Maximum 10 personen per ballon. Bij meer dan 10 personen worden meerdere ballonnen ingezet. Neem je voucher(s) mee naar de ballonvaart. Voor deze deal geldt geen enkele promotionele code. Deze aanbieding is enkel geldig op onze standaardvaarten. Voor deze deal geldt geen enkele promotionele code.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Vele mensen dromen ervan om ooit een ballonvaart te maken boven hun eigen streek. Info-Ballonvaarten bestaat uit professionele ballonvaarders die deze droom laten uitkomen. Ze bieden je een avontuur om nooit meer te vergeten. Al van bij de ontvangst op het opstijgterrein wordt je ondergedompeld in de wereld van het ballonvaren. Iedereen wordt betrokken bij het gebeuren en na de veiligheidsbiefing wordt samen met de passagiers de ballon rechtgezet. Na een laatste controle en het commando “alles los” vertrekt de ballon voor minimaal een uur de lucht in. Tijdens de vaart kan je genieten van het adembenemende landschap en krijg je regelmatig uitleg over de werking van de ballon en de streek waar je over vaart. Net voor zonsondergang wordt de landingsprocedure nog kort herhaald en even later staat de ballon veilig aan de grond . Na de landing wordt er tijdens de “après-ballooning” geklonken op de mooie vaart en krijgen de passagiers een traditionele Champangne doop!

De volledige ballonvaart inclusief briefing en après-ballooning wordt gerekend op 3 à 4 uur. De deal omvat: • Een ballonvaart van minstens 1 uur • Ontvangst van de passagiers 2 uur voor zonsondergang • Veiligheidsbriefing • Voldoende begeleiding en uitleg tijdens de vaart • Champagnedoop op het landingsterrein met feestelijke afsluiter

Kies een zone van waaruit je wil vertrekken…. (De dag van de vaart zal er in functie van de windrichting een opstijglocatie gekozen worden binnen je zone zodat we een vaart van minstens een uur kunnen garanderen).

Opstijglocaties/Zone: 


* Zone 1: Regio Brugge – Aalter – Torhout 


* Zone 2: Regio Gent – St-Niklaas – Dendermonde 


* Zone 3: Regio Oudenaarde – Aalst – Gerardsbergen 


* Zone 4: Regio Herentals – Averbode – Geel – Aarschot 


* Zone 5: Regio Hasselt – Houthalen – Lummen 


* Zone 6: Regio Tienen – Landen – St-Truiden – St-Joris-Winge 


* Zone 7: Regio Waterloo – Gembloux – Jodoigne

Info-ballonvaarten.be

Bij Info-ballonvaarten geven we alle passagiers een top service waarbij de veiligheid en de kwaliteit op de eerste komen! De ervaring die je tijdens dit avontuur opdoet zal je nooit meer vergeten. Na de vaart verschijnen de foto’s op onze website zodat je nog lang kan nagenieten van je vaart. Ballonvaren kan bij ons van 6 tot 99 jaar. Je kan alleen meevaren, maar ook met vrienden, familie, enz… ook voor teambuilings en incentives ben je bij ons aan het juiste adres.

Avis des utilisateurs

ZEER goede uitleg en supervriendelijke Kapitein. Na de vaart ook lekker koffiekoeken bij ons glaasje Cava gekregen. Wij gaan dit nog doen :-)
Vera M. · 4 novembre 2016
Heel goed, tijdig ter plaatse, goede uitleg en leuke after-balloning. Voldeed aan de verwachtingen
Jimmy H. · 21 octobre 2016
zeer goed
Brigitte V. · 28 septembre 2016
Carte de localisation du commerce
 1. 1

  Denderleeuw

  A. Rodenbachstraat 123

  Denderleeuw, OOST-VLAANDEREN 9470

  Itinéraire

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
{"bucketedExperimentData":{"experiments":{},"dealData":{"page_type":"local"}}}