Aucune nouvelle notification

Bazaar Frida

Pater de dekenstraat 8, Wilrijk

Uitgebreid ontbijt voor 2 of 4 personen bij Bazaar Frida (vanaf € 14,99)

Choisissez votre offre

Points forts

  • Ontbijt met hesp, kaas, sinaas, confituur, ei, yoghurt, en meer

  • Met cava

  • Origineel concept: naaibenodigheden en koffiehuis

À propos de ce deal

Moest het kunnen, dan leefden we van taart, koekjes en snoep. Jammer genoeg is dat geen optie (tenzij je in een constante staat van sugar rush alle mensen om je heen wil doodergeren). Kies dus voor een goede start van de dag met gezonde snoepjes en proef van dit ontbijt.

Maak je keuze


  • OPTIE 1: voor 2 personen voor € 14,99 i.p.v. € 30
  • OPTIE 2: voor 4 personen voor € 28,99 i.p.v. € 60

Proef van een ontbijt met hesp, kaas, sinaas, confituur, ei, yoghurt, choco, mini koffiekoek, broodjes, americano koffie/thee en cava.

Bazaar Frida


Vlakbij de Wilrijkse Bist kan je sinds enkele maanden terecht bij Bazaar Frida voor een originele koffiepauze tijdens het winkelen. Naast koffie van de lokale Antwerpse koffiebrander Cordon Coffee vind je er ook een uitgebreid gamma aan retrostoffen en naaibenodigdheden. Je kan er ook workshops volgen om je eigen creaties te leren maken.

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: Tot 3 maanden na aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per reservatie, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie via tel. 0496/81.84.74 met vermelding van Groupon. Open van dinsdag tot zaterdag van 9u tot 17u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Drank niet inbegrepen. Waarde berekend op maximumprijzen. Enkel voor consumptie ter plaatse. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Bazaar Frida