BE Beauty Clinic

Jusqu'à -50%
Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Avis des utilisateurs


28 Avis

Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de personnes ayant utilisé leur bon Groupon dans cet établissement.

C

Cappelle · 1 avis
· Vérifié 10 mai 2018
Supervriendelijk en professioneel

N

Nathalie · 1 avis
· Vérifié 29 avril 2018
Dik in orde, voor herhaling vatbaar!

S

Sarinah · 1 avis
· Vérifié 26 avril 2018
Zeer vlot en beleefd

Points forts


Kies uit twee opties

  • € 149,99 voor vijf gelaatsverzorgingen met LEDlight (waarde € 300)
  • € 179,99 voor vijf gelaatsverzorgingen met LEDlight en één peeling (waarde € 360)

LEDlight is een gelaatsverzorging voor pigmentvlekken, anti-rimpel of couperose. Vijf behandelingen zijn noodzakelijk om een optimaal resultaat te bereiken. Probeer ook zeker de peeling uit!

Hieronder vind je nog meer informatie terug:


Intense LED Light facial system
Lumi8 is een krachtige, intense LED-licht gelaatspaneel. Het maakt gebruik van de speciale LED-lichttechnologie die de verschijnselen van veroudering minimaliseert. De aanpasbare intensiteit, duur, golflengten, pulsen en de kracht van de cyclus bepalen het succes van de behandeling.

De techniek van Lumi8 heet “photo regulation”. LED-licht dringt in de huidcellen en wordt omgezet in celenergie. Deze vernieuwde celenergie zorgt voor vorming van collageen, verbetering van de bloedsomloop, stimulering van de fibroblasten, verhoging van de stofwisseling, ontgifting en onderdrukking van MMP1 (een enzym dat het collageen in het bot en kraakbeen afbreekt). Hierdoor verkrijgt u resultaten zoals anti-aging, huidverstrakking, huidverjonging en wondheling.

Technologie
Lumi8 is ontworpen met een unieke combinatie van verschillende parameters (590nm; 630nm en 590/630nm). Deze parameters zorgen voor de juiste signalen en voor de gewenste reactie van de huid. Door de voorgeprogrammeerde programma’s en de combinatie van verschillende parameters beschikt Lumi8 over verschillende behandelmogelijkheden wat zorgt voor onevenaarbare resultaten.

590 nm: behandelingen met geel licht voor huidverjonging en -verstrakking 630 nm: behandelingen met rood licht voor wondheling 590/630 nm: behandelingen met rood en geel licht voor huidverjonging, huidverstrakking en wondheling

Power Wave Cyle
De Lumi8 technologie omvat een unieke cyclus wat zorgt voor nóg betere resultaten. Door een pulse-cyclus zal de huid constant stimulaties krijgen zodat deze gewoon wordt aan de lichtenergie. Bij andere systemen zonder deze pulse-cyclus verminderen de resultaten na verscheidene behandelingen. De huid wordt gewoon aan de blootstelling van het licht waardoor de huidcellen de verschillende stimulaties weerstaan. Lumi8 overwint dit natuurlijk verschijnsel door middel van geprogrammeerde, willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit bij elke behandeling.

Conditions


Geldigheid: Voucher geldig t.e.m. 31 maart 2017, uitgezonderd feestdagen.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Verplicht te reserveren op 056/37.44.74 met vermelding van Groupon en je code.
Openingsuren: Open van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 18 uur. Meer info: Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Bij annulaties, graag 24 uur op voorhand annuleren! Opgelet: Niet cumuleerbaar met andere acties.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Beauty Clinic


Chez Beauty Clinic, vous trouverez toutes les marques de cosmétiques. L'institut situé à Courtrai est spécialisé dans les méthodes d'amaigrissement de divers types, mais pratique aussi l'épilation définitive comme d'autres soins esthétiques. Vous pouvez ainsi y faire corriger vos oreilles, votre nez ou d'autres défauts encore. Avec le slogan 'tout le monde peut être beau', la maison pratique réalise de la chirurgie esthétique professionnelle.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.