Beauty Clinic

Jusqu'à -50%
Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Avis positifs récents


Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur

Points forts


De deal

  • € 199,99 voor 5 sessies Microdermabrasie (waarde € 400)

Wat is dat?

Een nieuwe én zeer effectieve behandelmethode voor de algemene verouderingsverschijnselen van de huid aan te pakken zoals:

  • doffe, matte huid met rimpeltjes
  • elasticiteitsverlies of rimpels
  • grauwheid of verlies van vitaliteit

Deze verschijnselen kunnen al op vrij jonge leeftijd hun intrede doen en zijn vaak het gevolg van stress, zonlicht, roken, slechte voeding, alcohol, milieu-invloeden of gewoon het vorderen der jaren.

Microdermabrasie werkt ook goed bij specifieke huidproblemen zoals:

  • pigment-, ouderdoms- en huidvlekken
  • acne en acnelittekens
  • littekens na ongeval of operatie
  • striemen of cellulite.

Hoe werkt het?

Microdermabrasie is een veilige mechanische afslijping van de bovenste huidlagen met behulp van microkristallen. De dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden worden effectief verwijderd. Microdermabrasie is een superpeeling die een totale regeneratie van de huid bewerkstelligt. Door de verwijdering van de oude cellen uit de opperhuid wordt deze gestimuleerd tot het natuurlijk aanmaken van nieuwe jonge huidcellen, met effectieve huidverjonging als gevolg.

Na een Microdermabrasiebehandeling of kuur is het resultaat meteen goed zichtbaar. Je hebt een frisse en stralende huid, vitale en jeugdige uitstraling, sterke vermindering van oneffenheden én sterke vermindering van vlekken & rimpeltjes. Bovendien zijn de Microdermabrasie behandelingen zijn geheel pijnloos!

Hoe verloopt de behandeling?

Afhankelijk van de aard van je specifiek huidprobleem zal er een behandeling of behandelkuur geadviseerd worden. Beauty Clinic is speciaal opgeleid om met de Microdermasie te mogen werken, je te mogen adviseren én al hun apparaten zijn medisch gecertificeerd.

Het is van groot belang de behandelingen thuis te ondersteunen met speciale producten die je tweemaal per dag dient te gebruiken. Blijf ook meteen na de Microdermabrasiebehandeling enkele dagen weg van de zonnebank. Voor de zon dien je een goede beschermfactor te gebruiken.

Conditions


Geldigheid: Voucher geldig t.e.m. 31 mei 2017, uitgezonderd feestdagen.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Verplicht te reserveren op 056/37.44.74 met vermelding van Groupon en je code.
Openingsuren: Open van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 18 uur.
Meer info: Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Bij annulaties, graag 24 uur op voorhand annuleren!
Opgelet: Niet cumuleerbaar met andere acties.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Beauty Clinic


Situé à Courtrai, Beauty Clinic propose à ses clients une multitude de prestations d'esthétique dont les soins minceurs, l'épilation au laser, etc. Sur place, la praticienne reçoit toute personne dans une ambiance conviviale et chaleureuse et elle est toujours à l'écoute pour aider chacun à atteindre les objectifs souhaités.

Beauty Clinic

Soin du visage et de la peau, Soin du visage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.