BE Beauty Clinic

Jusqu'à -78%
Choisissez votre offre
Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Avis des utilisateurs


26 Avis

Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur

C

Cappelle · 1 avis
· Vérifié 10 mai 2018
Supervriendelijk en professioneel

N

Nathalie · 1 avis
· Vérifié 29 avril 2018
Dik in orde, voor herhaling vatbaar!

S

Sarinah · 1 avis
· Vérifié 26 avril 2018
Zeer vlot en beleefd

Points forts


De diodelaser kan op ieder huidtype (zowel licht als donkere huidtypes) ingesteld worden, zodat een optimaal resultaat bereikt wordt.

Kies uit 3 opties

  • € 149,99 voor 5 sessies diode laserontharing - kleine zone (waarde € 500)
  • € 199,99 voor 5 sessies diode laserontharing - gemiddelde zone (waarde € 900)
  • € 299,99 voor 5 sessies diode laserontharing - grote zone (waarde € 1.200)
  • € 599,99 voor 5 sessies diode laserontharing - volledige benen (waarde € 2.400)

Kies jouw te behandelen zone:

  • Kleine zone: bovenlip, kin, oksels, klassieke bikini
  • Gemiddelde zone: onderarmen, volledige gelaat, buik
  • Grote zone: onderbenen, volledige armen, bikini integraal
  • Volledige benen

Meer info

Wat is het verschil tussen laser en IPL?

Laser is een bijzondere vorm van licht. De kenmerken zijn, dat de lichtdeeltjes allen in dezelfde richting bewegen, waardoor de unieke laserstralen ontstaan. Dit heeft tot gevolg dat de energie sterk wordt geconcentreerd. Daarnaast is een bijzonder kenmerk van laser de unieke golflengte. Een laserstraal heeft altijd één golflengte. In het geval van de diodelasers voor het ontharen is deze golflengte ongeveer 800 nanometer.

Wanneer het gaat om permanent ontharen, blijkt de laser in de praktijk het meest effectief. De diodelaser met een laserlicht van 810 nm is in de Verenigde Staten de enige methode die de term permanente haarreductie mag gebruiken. Dit omdat wetenschappelijk klinisch onderzoek de werking van deze apparaten op de lange termijn heeft bewezen. Van geen enkel IPL-systeem is dit tot nu toe bewezen.

IPL is op de markt gebracht zodat het voor iedereen toegankelijk is om met dergelijke apparatuur te werken. Een diodelaser is een medische laser. Enkel gecertificeerde mensen mogen hiermee werken en vaak enkel onder toezicht van een arts. 

Welke voordelen biedt de diodelaser? 

De diodelaser kan op ieder huidtype (zowel licht als donkere huidtypes) ingesteld worden, zodat een optimaal resultaat bereikt wordt. De diodelaser heeft een gekoelde kop (0,5 tot -4°C), welke een bijzonder koelend effect op de huid heeft waardoor de behandeling als haast pijnloos ervaren wordt.

Hoe verloopt een behandeling met de diodelaser? 

Eerst wordt de te behandelen zone geschoren met een scheermesje. Vervolgens wordt de behandelzone nauwkeurig afgetekend en wordt een specifieke coolinggel aangebracht op het te behandelen gebied. Uit voorzorg wordt een speciale laserbril gedragen door de behandelaar én de patiënt.

Start van de behandeling

De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone en de hoeveelheid haren (vb. bovenlip ca. 2min tot ca. 40 minuten voor benen of rug) 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De diodelaser verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve fase (ca. 20%). Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. U mag rekenen op ca. 5 à 8 behandelingen. Zijn de resulaten definitief?

Ja, u mag een permanente vermindering van haargroei verwachten binnen ca. 5 behandelingen. In sommige gevallen zullen er echter meer behandelingen nodig zijn (afhankelijk van de hoeveelheid haren bij aanvang van de behandeling). Onder invloed van hormomale invloeden in het lichaam is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren. Aan dit proces kan een laserbehandeling helaas niets veranderen.

Is de diodelaser veilig?

Ja. De laserinstellingen zijn zeer nauwkeurig gedefi nieerd om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. De uiterst gekoelde kop (0,5 tot -4°C) is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls af te koelen. Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de diodelaser en deze mag dan ook als ‘enige’ ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration in de USA) de term ‘permanente haarreductie’ voeren. De Milesman diodelaser is voorzien van alle wettelijke certifi caten voor veiligheid in gebruik; CE 0120, DIN EN ISO 9001:2000 en DIN EN ISO 13485:2003.

Wat gebeurt er na de behandeling?

Een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden. Dit is een reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft, deze reactie verdwijnt snel. Na de behandeling wordt er een verkoelende en verzachtende crème aangebracht. U kan uw normale bezigheid weer onmiddellijk hervatten. Bij huidtypes die zeer gevoelig zijn voor pigmentverstoring is het mogelijk dat er na de behandeling kleine hyper- of hypopigmentaties optreden, deze herstellen zich altijd weer vanzelf.

Wie kan met de diodelaser behandeld worden?

In principe alle huidtypes en haarsoorten van zowel vrouwen als mannen! Echter een paar uitzonderingen; lichte donshaartjes en harde witte (grijze) haren reageren minder goed op de laser omdat zij geen of bijna geen pigment bevatten.

Conditions


Geldigheid: De voucher is geldig t/m 31 december 2017.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er één extra aankopen als geschenk.
Reservatie: Reserveer op 056/37.44.74 met vermelding van Groupon en je code. Gelieve 24u op voorhand te verwittigen in geval van annulatie.
Openingsuren: Open van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 18 uur.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Beauty Clinic


Chez Beauty Clinic, vous trouverez toutes les marques de cosmétiques. L'institut situé à Courtrai est spécialisé dans les méthodes d'amaigrissement de divers types, mais pratique aussi l'épilation définitive comme d'autres soins esthétiques. Vous pouvez ainsi y faire corriger vos oreilles, votre nez ou d'autres défauts encore. Avec le slogan 'tout le monde peut être beau', la maison pratique réalise de la chirurgie esthétique professionnelle.

BE Beauty Clinic

epilation, Epilation Laser
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.