Aucune nouvelle notification

Beauty and Nailcenter Helena

Eikenlei 155, Brecht

1x, 3x of 5x microdermabrasie en zuurstofbehandeling bij Beauty and Nailcenter Helena

Choisissez votre offre

Points forts

Behandel vermoeide, droge of beschadigde huid met een combinatie van twee behandelingen die huidverjonging stimuleren.

À propos de ce deal

Kies uit 3 opties

  • € 39,99 voor 1x microdermabrasie en zuurstofbehandeling (waarde € 120)
  • € 104,99 voor 3x microdermabrasie en zuurstofbehandeling (waarde € 360)
  • € 169,99 voor 5x microdermabrasie en zuurstofbehandeling (waarde € 600)

Je krijgt een combinatie van twee behandelingen in een sessie van 70 minuten. Beide behandelingen zijn erop gericht om natuurlijke processen van je huid op gang te brengen en zo naar een frissere, zachtere en jongere huid te gaan.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een populaire techniek voor huidverjonging zonder plaatselijke injecties of verdoving. Ook donkere en zwarte huiden kunnen met microdermabrasie worden behandeld. Bij microdermabrasie wordt de collageenproductie in je huid gestimuleerd door middel van een zachte peeling met het behandelingsapparaat. Dat laat de aanmaak van nieuwe huidcellen toe die je buitenste huidlaag wat zachter, gladder en jonger maken. De behandeling is geschikt bij vermoeide, droge of matte huid, verstopte poriën, vlekjes, acné en littekens. Ook voor rokershuid en huid die bvijvoorbeeld door zon is beschadigd is het een passende behandeling.

OxyDerma zuurstofbehandeling

De OxyDerma behandeling gebruikt een speciale Oxygun om heel zuivere zuurstof op je huid aan te brengen met een dermatologische aanvulling om de huid te behandelen. Zuurstof beschermt je cellen tegen vroegtijdige veroudering en degeneratie. Voldoende zuurstof met een goede kwaliteit zorgt ervoor dat er collageen wordt gevormd en dat versterkt de elastinevezels van de huid waardoor de huid zich gaat opfrissen.

Beauty and Nailcenter Helena

In dit Antwerps beautysalon zit je goed voor een reeks professionele schoonheidsbehandelingen. Zowel voor je huid, gelaat als nagels zijn er behandelingen op jouw maat mogelijk. Ook voor permanente ontharing ben je hier aan het juiste adres.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 0472/22.68.71 (met vermelding van Groupon). Open maandag, dinsdag en donderdag van 10u tot 18u en vrijdag van 8u tot 14u. Gesloten op woensdag, zaterdag en zondag. Alleen geldig voor nieuwe klanten. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Beauty and Nailcenter Helena