Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Beauty and Nailcenter Helena

Eikenlei 155, Brecht

Manicure met gellak en luxe gelaatsverzorging met peeling en goudmasker bij Beauty and Nailcenter Helena

Choisissez votre offre

Points forts

De luxe gelaatsverzorging bevat een medische peeling en een speciaal masker op je huid terug jonger te laten lijken.

À propos de ce deal

Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor Manicure met gellak op natuurlijke nagels (waarde € 35)
  • € 39,99 voor Luxe gelaatsverzorging met medische peeling en goudenmasker met collageen (waarde € 125)
  • € 49,99 voor Luxe gelaatsverzorging + manicure met gellak (waarde € 160)

De manicure (45 minuten) verwijdert vuil van je nagels en vijlt deze bij tot op een goede lengte. Daarna krijgen ze een laagje gellak. De luxe gelaatsverzorging duurt een uur en heeft als onzuiverheden te bestrijden en de huid een verjongingskuur te geven. Dit gebeurt met een speciale peeling met lactaat zuur, dat ook rimpeltjes en acne bestrijdt. Het goudenmasker met collageen geeft een liftings effect en versterkt voorgaande stappen. Er wordt afgesloten met een heilzame dagcreme. Bij de derde optie combineer je beide behandelingen, alleen krijg je dan wel gelnagels i.p.v. gellak op je natuurlijke nagels.

Beauty and Nailcenter Helena

In dit Antwerps beautysalon zit je goed voor een reeks professionele schoonheidsbehandelingen. Zowel voor je huid, gelaat als nagels zijn er behandelingen op jouw maat mogelijk. Ook voor permanente ontharing ben je hier aan het juiste adres.

Conditions

Tot 120 dagen vanaf de aankoop, van maandag tot zondag, van 10u tot 20u. Niet geldig op feestdagen. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer minimaal 24u op voorhand op +32 472 22 68 71. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Niet geldig i.c.m. andere acties. Enkel voor nieuwe klanten.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Beauty and Nailcenter Helena