Aucune nouvelle notification

Beauty and Nailcenter Helena

Eikenlei 155, Brecht

Hydradermabrasie en Mesotherapie bij Beauty and Nailcenter Helena vanaf 39,99€

Choisissez votre offre

Points forts

De Hydradermabrasie opent uw poriën, zodat de Mesotherapie dieper kan indringen in de huidslagen voor een optimaal en beter resultaat.

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor 1 behandeling Hydradermabrasie en Mesotherapie (waarde € 128)
  • € 79,98 voor 2 behandeling Hydradermabrasie en Mesotherapie (waarde € 256)

Al vanaf het moment dat u binnenloopt, wordt u in de watten gelegd. Allereerst krijgt u een reiniging met reinigingingsmelk en lotion. 
 
Vervolgens wordt er een dieptereiniging gedaan met hydradermabrasie : deze reinigt tot diep in de poriën zonder agressief te zijn.Men kan de behandeling vergelijken met een microdermabrasie met kristallen maar ipv kristallen wordt er ditmaal water gebruikt. De huid wordt schoongespoeld en het bevuilde water wordt door middel van zuigkracht afgevoerd in een aparte container. 

Daarna is de zuivere huid klaar voor de Mesotherapy : een cocktail van intensieve werkstoffen wordt ingesluisd door middel van de Mesotherapy in de diepere huidlagen wat een direct resultaat geeft.

Conditions

Bon geldig tot 90 dagen na aankoop. Beperk 1 per persoon, mogen kopen 1 extra als geschenk. Alleen geldig voor optie aangeschaft. Niet geldig op feestdagen. Reserveer minimaal 24u op voorhand op +32 472 22 68 71. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Niet geldig in combinatie met andere acties. Enkel voor nieuwe klanten. Openingsuren: maandag, dinsdag en woensdag van 10u tot 18u, donderdag en vrijdag gesloten. Behandeling duurt ongeveer 1 uur. Direct resultaat bij 1ste behandeling. Het is aanbevolen om verschillende sessies opeenvolgend te doen voor een blijvend resultaat. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw huidstype. Minimaal 10 dagen tussen de verschillende behandelingen laten.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Beauty and Nailcenter Helena

In dit Antwerps beautysalon zit je goed voor een reeks professionele schoonheidsbehandelingen. Zowel voor je huid, gelaat als nagels zijn er behandelingen op jouw maat mogelijk. Ook voor permanente ontharing ben je hier aan het juiste adres.