Super lange wimpers bij Beauty by Allure te Waregem

Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Offre limitée dans le temps!
10+ visites aujourd'hui
4 acheteurs

Points forts


Iedereen wil lange, volle wimpers. Elke ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange tijd niet wil lukken. Nu is daar een oplossing voor: wimperextensions.

Kies uit volgende opties:

 • Wimperextensions One by one techniek voor 39,99 euro
 • Wimperextensions 3D techniek voor 49,99 euro

One by One techniek
Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging,  die niet van de echte te onderscheiden is. De zachte en flexibele wimperextensionslijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op wimperharen en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers.  Het duurt ongeveer 90 tot 120 minuten om een nieuwe set te plaatsen. Het eindresultaat blijft ongeveer 4 weken zitten. Dit is gelijk aan de normale levenscyclus van een natuurlijke wimper.  Na verloop van deze cyclus zullen de wimpers uitvallen, zoals gebruikelijk. Daarom is het aangeraden om na 2 à 3 weken je wimpers even te laten bijwerken.  Dit neemt ongeveer een klein uurtje in beslag.

3D Wimpers Russian Volume, nieuwe techniek!
De 3D wimpers of ook Russian Volume genoemd is de nieuwste techniek onder de wimper extensions. De wimpers zijn zachter dan de 1 op 1 techniek wimpers.  Er is de mogelijkheid om 2D (2 haartjes), 3D (3 haartjes), 4D (4 haartjes), tot wel 6 haartjes per natuurlijke wimper haar te plaatsen. Deze haartjes zijn veel dunner dan de haartjes die gebruikt worden bij de One by One techniek. Hierdoor worden de extensions niet zwaar terwijl er toch heel veel haartjes geplaast worden. Het resultaat is heel natuurlijk en zeker voor vrouwen met weinig natuurlijk wimpers, is deze techniek een uitkomst. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is 90 tot 120 minuten De levensduur, afhankelijk van de manier waarop u met de wimperextensions omgaat, is ongeveer 4-6 weken. 3D wimpers…een echte aanrader!

Bijwerken kan:

 • Na 2 weken one by one 25 euro voor 3D 35 euro
 • Na 3 weken one by one 35 euro voor 3D 45 euro
 • Na 4 weken one by one 45 euro voor 3D 55 euro
 • Na 5 weken dient er terug een nieuwe set geplaatst te worden. 

Conditions


Geldigheid: Je voucher is 3 maanden geldig na de dag van aankoop. Alleen geldig voor de aangeschafte optie.
Aankoop: Je mag 1 bon aankopen en 1 om kado te doen.
Reserveren: Telefonisch: 0498 26 76 07 of via mail naar beauty-by-allure@hotmail.com ( enkel geldig na bevestiging van de partner).
Openingsuren: Alle dagen geldig op afspraak.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Beauty By Allure


Carte de localisation du commerce
 1. 1

  Beveren-Leie

  Sint Jansstraat 85

  Beveren-Leie, 8791

  Itinéraire
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
{"bucketedExperimentData":{"experiments":{"AADealPage":"Control","DealPageDesktop2016_REST_OF_EMEA":"Treatment"},"dealData":{"page_type":"local","deal_type":"g1","has_variations":false}}}