Super lange wimpers vanaf € 39,99 bij Beauty by Allure!

Beauty By Allure Beveren-Leie

    Choisissez votre deal:

Acheter !
Traitement en cours...
Offre limitée !

Conditions

Geldigheid: Je voucher is 3 maanden geldig na de dag van aankoop. Alleen geldig voor de aangeschafte optie.
Aankoop: Je mag 1 bon aankopen en 1 om kado te doen.
Reserveren: Telefonisch: 0498 26 76 07 of via mail naar beauty-by-allure@hotmail.com ( enkel geldig na bevestiging van de partner).
Openingsuren: Alle dagen geldig op afspraak.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Iedereen wil lange, volle wimpers. Elke ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange tijd niet wil lukken. Nu is daar een oplossing voor: wimperextensions.

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor wimperextensions ‘One by one’ techniek (waarde € 75)
  • € 49,99 voor wimperextensions ‘3D’ techniek (waarde € 49,99)

One by One techniek
Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging,  die niet van de echte te onderscheiden is. De zachte en flexibele wimperextensionslijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op wimperharen en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers.  Het duurt ongeveer 90 tot 120 minuten om een nieuwe set te plaatsen. Het eindresultaat blijft ongeveer 4 weken zitten. Dit is gelijk aan de normale levenscyclus van een natuurlijke wimper.  Na verloop van deze cyclus zullen de wimpers uitvallen, zoals gebruikelijk. Daarom is het aangeraden om na 2 à 3 weken je wimpers even te laten bijwerken.  Dit neemt ongeveer een klein uurtje in beslag.

3D Wimpers Russian Volume, nieuwe techniek!
De 3D wimpers of ook Russian Volume genoemd is de nieuwste techniek onder de wimper extensions. De wimpers zijn zachter dan de 1 op 1 techniek wimpers.  Er is de mogelijkheid om 2D (2 haartjes), 3D (3 haartjes), 4D (4 haartjes), tot wel 6 haartjes per natuurlijke wimper haar te plaatsen. Deze haartjes zijn veel dunner dan de haartjes die gebruikt worden bij de One by One techniek. Hierdoor worden de extensions niet zwaar terwijl er toch heel veel haartjes geplaast worden. Het resultaat is heel natuurlijk en zeker voor vrouwen met weinig natuurlijk wimpers, is deze techniek een uitkomst. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is 90 tot 120 minuten De levensduur, afhankelijk van de manier waarop u met de wimperextensions omgaat, is ongeveer 4-6 weken. 3D wimpers…een echte aanrader!

Bijwerken kan:

  • Na 2 weken: € 25 voor one by one, € 35 voor 3D
  • Na 3 weken: € 35 voor one by one, € 45 voor 3D
  • Na 4 weken: € 45 voor one by one, € 55 voor 3D
  • Na 5 weken dient er terug een nieuwe set geplaatst te worden. 

Beauty By Allure

Liesbeth van Beauty By Allure legt al haar klanten ongelofelijk hard in de watten. Kunstnagels, wimper extensions, gelaatsverzorging of make-up, ze is in alle segmenten thuis. Bovendien wordt alles uitgevoerd met de nodige precisie en geniet je van een uitstekende service!

Avis des utilisateurs

Goede service en vriendelijk
Hilde V. · 30 août 2017
heel goed!
Delphine H. · 21 juillet 2017
heel vriendelijke dame . met voldoende uitleg
Josianne R. · 20 juillet 2017
Merchant replied
View Comment +
Bedankt josianne!
Merchant replied · 20 juillet 2017

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.