Aucune nouvelle notification

Beauty Lounge

Guido Gezelleplaats 3A, Temse

Afslanken en je huid verstevigen met radiofrequentie of ultrasound bij Beauty Lounge

40+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

3, 6 of 9 sessies radiofrequentie of ultrasound voor het gezicht of een lichaamszone naar keuze.

À propos de ce deal

Kies uit 3 opties

  • € 78 voor afslanken en/of verstevigen met 3 sessies radiofrequentie en/of ultrasound (waarde € 300)
  • € 149 voor afslanken en/of verstevigen met 6 sessies radiofrequentie en/of ultrasound (waarde € 600)
  • € 219 voor afslanken en/of verstevigen met 9 sessies radiofrequentie en/of ultrasound (waarde € 900)

Ultrasound

Ultrasound richt zich op het verliezen van hardnekkige vetophopingen en cellulitis op de buik, dijen en heupen. Het werkt door het vloeibaar maken van lichaamsvet met behulp van geluidsgolven. Tijdens de eerste stap van de behandeling wordt het gebied geïnjecteerd met vloeistof. Na deze stap worden er met een speciaal apparaat geluidsgolven geproduceerd. De geluidsgolven moeten de vetcellen verstoren op de plekken waar jij ze weg wilt hebben met als doel ze af te breken. Het vet dat daarbij vrijkomt wordt daarna door het lichaam uitgescheiden op de natuurlijk manier. Je kiest zelf op welke zone op het lichaam je behandeld wil worden.

Radiofrequentie

Radiofrequentie streeft naar collageenaanmaak in de huid en werkt met opwarming door een elektromagnetisch veld. Deze warmte moet ook voor afbraak van vetcellen zorgen. De behandeling kan zowel op het lichaam als op het gelaat toegepast worden. Op het lichaam richt het zich op afslanking, versteviging en omtrekvermindering. Op het gelaat is het bedoeld voor verjonging, rimpels verminderen, liften, tegen dubbele kin en neus- en lippenplooi en om de kaaklijn vorm te geven. Je kiest zelf of je je gezicht wil laten behandelen of een zone op het lichaam.

Beauty Lounge

Bij Beauty Lounge kan je terecht voor Ibramed, een uniek beautyconcept met verschillende internationale vestigingen. In België kan je dit dus vinden in de regio Antwerpen. Ze zijn er gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen met radiofrequentie, carboxytherapie, EMS-training en vacuümtherapie. Je kan er ook producten en toestellen kopen.

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 03/281.26.61. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Open van maandag tot vrijdag, enkel op afspraak. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Beauty Lounge