Catégories
Aucune nouvelle notification
fermer
Utilisez le code 2DAYS et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire demain.

Beautysalon Hasselt

Wolskestraat 1, Hasselt

6 behandelingen laserontharen voor kin, oksels of bikinilijn bij Beautysalon Hasselt

Choisissez votre offre

Points forts

Ontharen met de Lightsheer Desire-laser is een behandelmethode met lichtflitsen om ongewenste haargroei bij de kern aan te pakken.

À propos de ce deal

 • 6 behandelingen laserontharen
 • Met de Lightsheer Desire-laser
 • Pak die ongewenste haartjes aan
 • In een zone naar keuze:
  • Kin
  • Oksels
  • Bikinilijn
 • Gemiddeld 6-8 behandelingen nodig voor optimaal resultaat
 • Altijd met tussenpozen van enkele weken

Lightsheer Desire-laser

Ontharen met de Lightsheer Desire-laser is een behandelmethode met lichtflitsen om ongewenste haargroei bij de kern aan te pakken. Van haartjes die heel kort plaatselijk verhit worden met een laser en de warmte van het licht absorberen, wordt het haarzakje vernietigd. Zo kan de bron van haargroei worden verwijderd zodat er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

Conditions

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Daarna heb je nog 12 maanden de tijd om de overige behandelingen op te maken. Geldig van maandag t/m vrijdag. Laserontharen is niet mogelijk in juli en augustus.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: via e-mail op info@beautysalon-natalie.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht. De originele waarde is gecheckt op 24 september 2021.

À propos de Beautysalon Hasselt

Beautysalon Hasselt is een plek waar het thema 'lekker in je vel zitten' aan de orde van de dag is. Met gezichtsbehandelingen en verzorgende massages wordt letterlijk gewerkt aan een gezonde huid. Maar ook het weg laten laseren van ongewenste haargroei of professionele visagie kan jouw gezonde uitstraling een boost geven. Je parkeert je auto bij Beautysalon Hasselt gratis voor de deur, dus jouw bolide is ondertussen ook onder de pannen.