Aucune nouvelle notification

Ooststraat 38, Boekhoute

Klassieke massage of hotstone-massage van 30 of 60 minuten bij Beautysalon Hélène

Choisissez votre offre

Points forts

Laat gedurende 30 minuten je rugspieren kneden of boek meteen een complete lichaamsmassage van een uur.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor een klassieke rugmassage of hotstone-rugmassage van 30 minuten (waarde € 30)
  • € 24,99 voor een klassieke lichaamsmassage of hotstone-lichaamsmassage van 60 minuten (waarde € 60)

Elke inspanning vraagt ook weer om ontspanning en bij dat relaxen kan je je lichaam best een handje helpen. Laat twee kundige handen je spieren kneden, wrijven, strijken en meer. Bij de klassieke massage worden (zoals de naam al doet vermoeden) klassieke massagegrepen toegepast. Bij de hotstone-massage komen er ook nog warme stenen en massage-olie aan te pas. Dankzij de warmte en de druk van de hotstones kunnen je spieren intens ontspannen. Je hebt keuze uit optie 1, waarbij je rug gedurende 30 minuten wordt behandeld. Of je kiest voor optie 2 en dan krijgt je hele lichaam een massage van een uur.

Beautysalon Hélène

Beautysalon Hélène ligt in het kleine plaatsje Boekhoute vlakbij de grens met Nederland. Je kan er naast massages ook terecht voor onder andere gelaatsverzorging, visagie, manicure, kunstnagels en pedicure. Verder heeft de salon speciale arrangementen voor kinderen en tieners en verzorgen ze een Bling bling (nail) party op kinderfeestjes.

Conditions

6 maanden vanaf de aankoop, van maandag tot zondag, enkel op afspraak. Gesloten op dinsdag. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Op woensdag en zaterdag is duomassage ook mogelijk. Reserveer op 0476/65.76.35. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de beautysalon Hélène