Aucune nouvelle notification

Body-Shape

Bankstraat 17, Haasdonk

Ga cellulitis tegen met 1 of 3 sessies Endermologie® bij Body-Shape

Choisissez votre offre

Points forts

Ontvang een op maat gemaakt voedingsadvies en laat Endermologie® de cellulite-huid gladder en steviger maken, aldus Body-Shape.

À propos de ce deal

Je kan cellulitis tegengaan door een ijzeren fietsbroekje te dragen, door wekenlang in een bad met groene thee te liggen of door een stam op te zoeken op Tasmanië waar putjes in de mode zijn. Ga voor praktisch, simpel én prettig met 1 of 3 sessies Endermologie® en krijg een voedingsadvies op maat bij Body-Shape.

Kies uit de volgende opties


  • € 24,99 voor 1 sessie Endermologie® incl. voedingsadvies (waarde € 90)
  • € 49,99 voor 3 sessies Endermologie® incl. voedingsadvies (waarde € 200)

Deze nieuwe behandelmethode is gericht op de huid en het onderhuidse bindweefsel. Je huid wordt behandeld met de Cellu M6 LPG, dit apparaat zorgt ervoor dat de huid omhoog wordt gezogen en ‘gerold’ wordt. Afhankelijk van jouw wensen kan je ervoor kiezen om één of meerdere zones te laten behandelen. Kies bijvoorbeeld voor bovenbenen, buik of billen. De rollende beweging van de Cellu M6 LPG zorgt er bovendien voor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd, aldus Body-Shape. In combinatie met een op maat gemaakt voedingsadvies, kan je aanzienlijk gewicht verliezen.

Body-Shape


Bij Body-Shape kunnen ze je helpen om ‘in shape’ te komen. En rap. Of je nu hulp nodig hebt bij het kwijtraken van wat extra pondjes óf als je graag aanzienlijk wat gewicht wil kwijtraken, hier krijg je professionele begeleiding met voedingsadvies. De salon is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur.<img src=”https://img.grouponcdn.com/deal/5Hp521ybnqffmMNaPCMBfu/chouette_land-600x100” width=”470”alt=”Groupon-deals” />

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Max. 1 zone/voucher (of per sessie als de klant van zone wil veranderen)
Reservatie: Uitsluitend op reservatie via 0479/86.68.73 (met vermelding van Groupon). Open op alle dagen op afspraak. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Body-Shape