Aucune nouvelle notification

Body-Shape

Bankstraat 17, Haasdonk

1, 3 of 5 sessies van 30 minuten LPG Endermolift voor het gezicht bij Body Shape

Choisissez votre offre

Points forts

LPG Endermolift is erop gericht de huid jonger en steviger te maken en de productie van collageen en elastine opnieuwe op gang te brengen.

À propos de ce deal

Endermolift™, een niet agressieve en efficiënte anti-aging behandeling. Het zorgt voor een versteviging van de gezichtshuid en vervagen van rimpels zonder injecties en operaties en is zowel geschikt voor vrouwen als voor mannen.

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor 1 sessie van 30 min endermolift voor het gezicht (waarde € 55)
  • € 74,97 voor 3 sessies van 30 min endermolift voor het gezicht (waarde € 165)
  • € 124,95 voor 5 sessies van 30 min endermolift voor het gezicht (waarde € 275)

Wat is LPG Endermolift:

LPG Endermolift (liftmassage) is een exclusieve anti-aging techniek bestemd om de huid jonger en steviger te maken en om de productie van collageen en elastine opnieuw op gang te brengen waardoor de huid wordt gelifd.

De LPG Lift M6 is een mechanisch apparaat dat de huid masseert, zuigt en rolt. Hierdoor wordt ook de bloeddoorstroming en de zuurstoftoevoer gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Deze methode is uniek omdat het lichaam gestimuleerd wordt lichaamseigen processen actief te houden. De Endermolift van LPG biedt onmiddellijk zichtbare resultaten, een natuurlijk liftend effect. De resultaten vermenigvuldigen zich sessie na sessie: rimpels vervagen, strakke contouren, heldere teint.

Voordelen van Endermolift:

  • stimuleert de productie van collageen
  • stimuleert de productie van elastine
  • verhoogt het gehalte aan zuurstof in de huid
  • verstevigt de huid
  • hermodelleert de gezichtscontouren
  • lift de huid
  • pijnloze behandeling van rimpels en huidverslapping

Ce qu'il faut savoir

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Max. 1 voucher(s) per persoon. Reservatie verplicht met vermelding van Groupon op het nummer 0479/86.68.73 met vermelding van Groupon en je code. De afgedrukte groupon moet getoond worden bij aankomst. Gelieve rekening te houden met de beschikbaarheid van de partner. Openingsuren: Alle dagen mogelijk, maar enkel via reservatie. Het is aan te raden om na je eerste kuurbehandeling, de behandeling maandelijks te herhalen met één sessie. Alleen geldig voor nieuwe klanten.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Bodyshape

Bij Body-Shape kunnen ze je helpen om ‘in shape’ te komen. En rap. Of je nu hulp nodig hebt bij het kwijtraken van wat extra pondjes óf als je graag aanzienlijk wat gewicht wil kwijtraken, hier krijg je professionele begeleiding met voedingsadvies. De salon is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur.