Strakker lichaam met EMS-training - kennismaking en een extra sessie naar keuze bij Bodyboost

Bodyboost

2 Avis

Offre limitée !
Jusqu'à -60%
2 Avis
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


Kies uit 4 opties

  • € 7,99 voor EMS-kennismakingssessie voor 1 persoon (waarde € 19,95)
  • € 12,99 voor EMS-kennismakingssessie voor 2 personen (waarde € 29,95)
  • € 19,99 voor EMS-kennismakingssessie voor 1 persoon + 1 extra sessie (waarde € 42,95)
  • € 34,99 voor EMS-kennismakingssessie voor 2 personen + 1 extra sessie voor 2 personen (waarde € 75,94)

EMS Electro Musculaire Stimulatie of EMS is een trainingsmethode waarbij je lichaam wordt gestimuleerd door elektroden in een vestje op je bovenlichaam, in een heupband en in been- en armgordels. Het doel van EMS is om je van een intensieve body workout te voorzien waarbij je in korte tijd resultaten boekt. De methode wordt al jaren gebruikt door revalidatiecentra en door professionele sporters.

De EMS-training is afgestemd op je persoonlijke doelen en niveau en is daarom voor iedereen toegankelijk. In deze deal maak je in 20 minuten kennis met de troeven van deze trainingsmethode voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen, het verminderen van je vetpercentage en het versterken van je lichaam.

Bodyboost

In deze Gentse fitnessstudio ervaar je het nieuwe sporten. Bodyboost maakt gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen om je lichaam opnieuw in conditie te brengen.

Conditions


3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Reserveer via www.bodyboost.be met vermelding van Groupon. Inclusief materiaalhuur. Maximaal 1 voucher per persoon. Iedere kennismaking duurt minimaal 20 minuten, maar kan uitlopen tot een uur. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Bodyboost


By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.