fermer
Utilisez le code LOCAL et profitez de jusqu'à -20% sur les offres locales. Expire demain. Certaines offres peuvent être exclues.

Bonsai Sushi

Zimmerplein 1, Lier

Sushiboot voor 2 of 4 personen incl. misosoep bij Bonsai Sushi

Choisissez votre offre

Points forts

Ga van nigiri naar hoso maki en van veggie rolls naar futo maki of sashami op het Zimmerplein in hartje Lier.

À propos de ce deal

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor een sushiboot voor 2 personen incl. misosoep (waarde € 60)
  • € 54 voor een sushiboot voor 4 personen incl. misosoep (waarde € 114)

De sushiboot voor twee heeft 42 stuks met 4 sashimi stuks extra. Bij de boot voor vier personen krijg je logischerwijze 84 stuks. Van nigiri naar hoso maki en van veggie rolls naar futo maki of sashami. Het maakt eigenlijk niet uit welke koers je gaat varen. Je zit sowieso aan het roer voor een volle maag.

Bonsai Sushi


Bonsai Sushi is een strak ingerichte sushibar op het Zimmerplein in het hart van Lier. Je hebt er keuze uit een ruim aanbod aan sushi en andere Aziatische gerechten. Zowel voor een hapje, lichte lunch of uitgebreide maaltijd ben je hier meer dan welkom. Eet je liever in de sfeer van je eigen huis, dan kan je ook online een schotel bestellen.

Conditions

Geldigheid: 90 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 5 vouchers per persoon, maar je kan er 2 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie via tel. 03/488.68.88 met vermelding van Groupon. Open van maandag tot vrijdag van 17u tot 22u en op zaterdag, zondag en feestdagen van 12u tot 22u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Drank niet inbegrepen. Waarde berekend op maximumprijzen. Enkel voor consumptie ter plaatse. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Bonsai Sushi