Fantastische boottocht door historisch Gent voor max. 10 pers. en dat voor slechts € 69,99

Acheter
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Offre limitée dans le temps!
60+ visites aujourd'hui

Points forts


De deal

  • € 69,99 voor Boottocht van 2u door hartje Gent voor max. 10 personen (waarde € 100)

U plant een citytrip in Gent? Om er de mooiste plekjes te ontdekken? Samen met uw geliefde, vrienden of familie? Bezorg hen dan een onvergetelijke boottocht door Gent.

U vindt hier de perfecte sloep bij Yachtcharter Gent. Elektrisch aangedreven en dus 100 % ecologisch! Een luxueuze sloep die u zélf bestuurt en dit zonder gids en in alle comfort en vrijheid. 

Na een korte introductie bent u klaar om te varen en hoort u het water ritmisch tegen de boeg klotsen, terwijl het Leie - landschap voorbij glijdt. Elke sloep heeft een kaart aan boord met vaarroutes die u leiden langs de mooiste plekjes in en rond Gent. Als u nog een beginnende schipper bent, kunt u ook zorgeloos genieten! U passeert namelijk geen sluizen of draaibruggen. 

Het aantal personen per boot is maximum 10 personen. Je kiest zelf met hoeveel je de tocht maakt. Eten en drinken mag je meenemen tijdens deze tocht. Je kan er een leuke picknick van maken met je vrienden of familie. Er wordt een vaarroute meegegeven voor tijdens de tocht, zodat de tocht vlotjes kan verlopen. Opstappen gebeurd aan Coupure Links 9 A in Gent.

Conditions


Geldigheid: Geldig tot en met 3 september 2017. Actie is geldig van maandag tot vrijdag. Niet geldig tijdens de feestdagen
Aankoop: Beperkt tot 1 voucher per person, maar je mag er 1 extra kopen als cadeau.
Reserveren: Zend uw Groupon en securitycode door via het contactformulier op http://www.booot.be/contact Van zodra deze codes zijn geactiveerd, kan je rechtstreeks boeken en betalen op de site met deze code. Neem ook de uitgeprinte voucher mee wanneer u aankomt.
Openingsuren: Boottochten gaan door van 09u-18u.
Annuleren: 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende informatie: Er wordt een waarborg gevraagd van 250€, die kan je betalen met Visa, Mastercard of eventueel cash. Het aantal personen per boot is maximum 10 personen, je kiest natuurlijk zelf met hoeveel je de tocht maakt. Eten en drinken mag je meenemen tijdens deze tocht. Je kan er een leuke picknick van maken met je vrienden. Er wordt een vaarroute meegegeven voor tijdens de tocht, zodat de tocht vlotjes kan verlopen.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de BOOOT bvba


Avis des utilisateurs

Leuke mensen en goede uitleg
Jorg G. · 15 septembre 2016
schitterende ervaring&super vriendelijk!
Kurt M. · 7 septembre 2016
Mooie boot, leuke rondvaart
Jurgen A. · 31 août 2016
Carte de localisation du commerce
  1. 1

    BOOOT BVBA

    Coupure links 9a

    Gent, 9000

    Itinéraire
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
{"bucketedExperimentData":{"experiments":{"AADealPage":"Control","DealPageDesktop2016_REST_OF_EMEA":"Treatment"},"dealData":{"page_type":"local","deal_type":"g1","has_variations":false}}}