Aucune nouvelle notification

C Will Hypnose en Transformatie

Beelbroekhof 35, Sint-Amandsberg, Gent

1,3 of 5 sessies luminotherapie met de speciaal ontworpen Psio-Bril bij Christine Willems

Choisissez votre offre

Points forts

Heb je vaak last van slaapproblemen, vermoeidheid of zelfs depressiviteit? Ontdek deze innoverende oplossing, goed voor jouw welzijn!

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Kies uit 3 opties

  • € 18,99 voor 1 sessie luminotherapie (waarde € 50)
  • € 48,99 voor 3 sessie luminotherapie (waarde € 150)
  • € 68,99 voor 5 sessie luminotherapie (waarde € 250)

PSiO is een Belgische innovatie, bedacht door Stephane Dumonceau. Heb je last van slaapproblemen? Ben je vermoeid of soms zelfs depressief? De PSiO-technologie biedt een innoverende, eenvoudige en efficiënte oplossing, goed voor jouw welzijn en voor meer energie

Vind hier meer informatie over de programma’s.

Ochtendsessies (positieve visies)
Zo kun je efficiënter ontwaken dankzij het licht en de dag in topvorm beginnen dankzij de positieve visualisatie met je PSiO.

Namiddagsessies (muziek)
Echte turbosiësta’s voor een herstellende break op muziek die de geest stimuleert. Resultaat: meer energie!

Avondsessies (ontspannende stemmen)
De warme kleuren gelinkt met de stemmen & muziek stoppen de steeds terugkerende gedachten en brengen de geest op natuurlijke wijze tot rust. Het ideale alternatief voor slaapmiddelen.

Bekijk hier een video waar de ontwikkelaar Stephane Dumonceau zijn product toelicht:

Ce qu'il faut savoir

Beperk 1 per persoon, mogen kopen 1 extra als geschenk. Alleen geldig voor optie aangeschaft. Beperk 1 per persoon, mogen kopen 1 extra als geschenk. Alleen geldig voor optie aangeschaft. Geldig tot 3 maanden na aankoop. Keuze uit meerdere problematieken zoals, roken, vermageren, stress, vermoeidheid, burnout etc. U kunt bellen of mailen voor een afspraak via chrissy.willems@outlook.com of 0477/922.686.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de C Will Hypnose en Transformatie

Wie ben ik : Mijn naam is Christine en ik ben zaakvoerder van C Will. Als hypnosetherapeut en lifecoach help ik graag mensen naar een leven waar je U tegen zegt! Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een betere levenskwaliteit verdient en hier ook naar streeft. Het doel dat ik voor ogen heb, is mensen terug in balans brengen en zich terug goed te laten voelen in hun vel. Ik weet hoe het is wanneer je je niet goed voelt. Met C Will, wil ik jou helpen naar een zelfzeker beeld over jezelf en dat zonder de pijn, stress, depressie enz.Dat allemaal laten we los in mijn sessies en je zult je vrij, herboren, ontspannen en vol energie voelen!!!