Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Carpe Diem

Herseltsesteenweg 49, Aarschot

Drie uur in de comfort privésauna voor 2 pers. met fles cava en snacks bij Carpe Diem

Choisissez votre offre

Points forts

Maak gebruik van wellnessfaciliteiten, drink van je sprankelende cava en zet je tanden in verschillende hapjes.

À propos de ce deal

Je kan een aantal dingen doen in de sauna: ontspannen, zweten, genieten, praten, stil zijn, nadenken, muziek luisteren, cava sippen en hapjes knabbelen. Werk aan je to-do list op je eigen tempo in de privésauna van Carpe Diem en vergeet vooral niet de dag te plukken.

€ 79,99 voor 3 uur comfort privésauna met fles cava en hapjes (waarde € 170)


Benieuwd wat er precies zo ‘comfort’ is aan deze privésauna? Het verschil zit hem in de grootte van de indoorrelaxruimte, de functionaliteiten van het massagebad en het wind- en waterdichte dakterras met sfeervolle open haard. Ga van de whirlpool naar de infraroodsauna/tropische opgietsauna, de regendouche… En voor een romantisch streepje achtergrondmuziekje staat het Music Center ter beschikking. O, en vergeet die fles cava en diverse hapjes niet hè.

Carpe Diem


Carpe Diem verwelkomt je in een oase van wellness te Aarschot. Ze hebben er comfort- en premiumruimten ter beschikking om helemaal aan je wensen tegemoet te komen. Gebruik van handdoeken en een badjas zijn inbegrepen voor de gasten.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max 1 voucher per koppel/duo en je kan 1 voucher extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel online te reserveren op www.carpe-diem-aarschot.be en selecteer type reservatie "groupon". Annulatie is niet mogelijk.
Bijkomende info: Upgrade naar Premium-ruimte mogelijk mits supplement van €10 ter plaatse te betalen. Aankoop slippers (gebruik niet verplicht), badsponzen en niet vermelde drank niet inbegrepen. Op basis van beschikbaarheid. Van dinsdag tot zondag open van 12u tot 21u. De voucherwaarde is berekend op de maximumprijzen. Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Carpe Diem