Degustatie met hapjes en 6 verschillende drankjes voor 2 tot 8 personen bij CellAR

Jusqu'à -76%
20+ acheteurs
Choisissez votre offre
Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


Kies uit 4 opties

  • € 24,99 voor een degustatie naar keuze voor 2 personen (waarde € 90)
  • € 36,99 voor een degustatie naar keuze voor 3 personen (waarde € 135)
  • € 44,99 voor een degustatie naar keuze voor 4 personen (waarde € 180)
  • € 84,99 voor een degustatie naar keuze voor 8 personen (waarde € 360)

Een sfeervolle avond bevat hapjes, tapjes en grapjes met je beste vrienden. Er wordt een selectie van wijnen of andere dranken voorgesteld om te degusteren (6, 7, 8 of 10 drankjes en hapjes, afhankelijk of je met 2, 3, 4 of 8 personen komt). Er zijn meer dan 200 wijnen en schuimwijnen om mee te variëren, bij elke wijn of drank wordt uitgebreid info en advies verstrekt. Als extra geschenk krijgt iedereen aan het eind van de avond een waardebon van € 10, om onmiddellijk te gebruiken of goed voor als je nog eens langskomt (1 jaar geldig, per aankoopschijf van 50 Euro).

Conditions


Bon geldig tot 3 maanden na aankoop. Beperkt tot 1 bon per persoon, er mag 1 extra bon gekocht worden als geschenk. Bon enkel geldig voor aangeschafte optie. Kortingsbon twv 10 Euro per persoon, mag onmiddellijk of later gebruikt worden en per aankoopschijf van 50 EuroReservatie: Reserveer op 0489/32.63.31 of via jef.pinxteren@gmail.com 48u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Degustaties gaan altijd door op afspraak - ook 's avonds en in het weekend mogelijk. Bijkomende info: Kortingsbon twv. €10 per persoon voor bij een volgend bezoek.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Cellar


Cellar heeft een heel ruim en origineel aanbod van wijnen van Italiaanse en Griekse afkomt. De delicatessen die ze er aanbieden zijn voornamelijk van Italiaanse afkomst en erg geschikt om met een goed glas te combineren. Je kan er terecht voor wijndegustaties evenals aankoop van een groot gamma wijnen.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.