Aucune nouvelle notification

Chabelle

Draaiboomstraat 6, Wommelgem

Visagie van 1 uur met tips en tricks bij Chabelle voor 1 of 2 personen

Choisissez votre offre

Points forts

De visagisten van Chabelle hebben ervaring met BV’s, fotoshoots en tv programma’s.

À propos de ce deal

Als je make-up lessen hebt gevolgd bij de Pipo de Clown-school of bij de band-leden van Kiss, dan wordt het misschien tijd voor iemand die iets subtieler is. Bij Chabelle weten ze dat less more is - behalve bij hun enthousiasme.

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor een visagie voor 1 persoon (waarde € 60)
  • € 34,99 voor een visagie voor 2 personen (waarde € 120)

Tijdens een opmaaksessie met advies draait het volledig om jou. De visagist luistert naar wat jij mooi vindt en zet deze informatie om naar een prachtige make-up die compleet bij jou past. Je kan kiezen uit een stralende dag-, avond- of anti-age make-up. Ook krijg je tal van tips om minpunten te camoufleren, rimpeltjes te verdoezelen en ogen en lippen te vergroten. Samen met de visagist, die ook ervaring heeft met beroemdheden, creëren jullie de look waar je van droomt en na afloop krijg je een persoonlijke make-up kaart zodat je thuis stap voor stap de make-up kan hercreëren. Ten slotte kan je nog gebruik maken van verschillende exclusieve kortingen. Zo kan je valse wimpers laten kleven voor € 6 in plaats van € 9 of je wenkbrauwen laten epileren voor slechts € 6.

Chabelle


Chabelle is gespecialiseerd in make-up voor particulieren, professionals en bedrijven. Ze verzorgen make-up en haar op modeshows, fotoshoots, huwelijken en speciale gelegenheden, maar bieden ook opleidingen en workshops aan in hun professioneel ingerichte studio. De ideale stek om verwend te worden en bij te leren.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 3 extra kopen om cadeau te doen.
Bijkomende kosten: Op zaterdag geldt een toeslag van € 5 p.p.
Reservatie: Reserveer op http://chabelle.be/groupon. Open van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 18u, zaterdag van 12u tot 16u en op donderdag is er een laatavondsessie tot 21u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Tel.: 03/500.00.33
Bijkomende info: Extra: Mogelijkheid om voordelige schoonheidsbehandelingen bij u make-up sessie te reserveren: valse wimpers kleven voor € 6 i.p.v. € 9, epilatie van de wenkbrauwen aan € 6, aanbrengen van gelnagellak die 3 weken blijft voor € 19 i.p.v. € 25 en een feestelijk opsteek- of krulkapsel voor € 25 i.p.v. € 35. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Chabelle