Aucune nouvelle notification

Waalse kaai 34, Antwerpen

Wijnproeverij voor 1,2 of 4 personen vanaf €14,99 bij Chocola Café op 'T Zuid in Antwerpen

Choisissez votre offre

Points forts

Geniet van kwalitatieve wijnen in gezelschap!

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

De Deal

  • Optie 1: Wijnproeverij voor 1 persoon voor €14,99
  • Optie 2: Wijnproeverij voor 2 personen voor € 29,98
  • Optie 3: Wijnproeverij voor 4 personen voor €59,96

Karaktervolle Wijnen
U krijgt per persoon 3 heerlijke wijntjes voorgeschoteld, voor 2 personen krijgt u 3 witte wijntjes en 3 rode wijntjes.

Witte wijn
Grillo Parlante, Fondo Antico, Sicilia
 Deze Grillo Parlante (100% Grillo) heeft een schitterende licht gele kleur met groene reflecties. In de neus is hij fris, uiterst expressief en exotisch. In de mond is hij vet en goed geknoopt met een rijke en weelderige textuur.
Sancerre Blanc
 evendige en bleekgele wijn. Intense aroma, erg zuiver en zeer fris aandoend met een klassiek Sauvignon-aroma, mooi doorweven met fruitige appel en meloen. Goede lengte met veel finesse en soepel evenwicht.
Pouilly Fuissé, Terroirs Rares
 Mediumgele kleur, doet denken aan een warm klimaat. Geeft meteen ongemaskeerde eikgeur en stroperige witte honing, gevolgd door sinaasappel en suikermeloen. Rond en vol in de mond, geeft nootsmaken vrij. Tamelijk zwaar en nogal lang bij de afdronk.

Rode wijn
*Alconte, Bodegas Montecastro
 De Alconte zal u verleiden met zijn aroma’s, zijn smeuïgheid en niet in het minst door zijn ‘allemans vriend’-karakter. In de neus treft men fijn versmolten gegrilde en gerookte toetsen die de fris, fruit gedreven sensatie mooi aanvullen.
*Bourgogne, Pinot Noir
 Raszuivere Pinot Noir, die weet te overtuigen door zijn charme en zuiverheid. Briljante kersenrode kleur, mooi gevuld. Expressieve neus met in eerste instantie rijp rood fruit van kers en aardbei, aangevuld met impressies van bospaddenstoelen en zoethout. Elegant, fris en bijzonder evenwichtig in de mond.
*Château La Fleur Penin
 Fijne en elegante wijn, sterk en pittig met vanille aroma’s van eik die samensmelten met tonen van rode vruchten.

Conditions

Geldigheid: Voucher geldig tot 3 maanden geldig na aankoop. Alleen geldig voor de aangeschafte optie.
Aankoop: Beperkt tot 1 voucher per persoon, maar je mag er 4 extra kopen als cadeau.
Reserveren: Reserveren verplicht met vermelding van Groupon via reservation.groupon.be. Minimaal 24 uur vooraf reserveren en annuleren.
Openingsuren: Open tot 18u.
Sluitingsdag: zondag. Niet cumuleerbaar met andere acties
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Chocola Café

Bij Chocola-Café op 't Zuid in Antwerpen kan je terecht voor een unieke ervaring. Chocolade is vanzelfsprekend de rode draad in het verhaal maar ook karaktervolle wijnen, zorgvuldig geselecteerde bieren, specialty koffies en verrassende pairings zorgen voor een fantastische beleving op elk moment van de dag. Chocola café bied u ook een uitgebreide croque kaart aan om van te smullen en je kan heerlijk zitten op het terras dat de hele dag zon geniet. Bovendien vindt u hier een heerlijk assortiment pralines, koekjes en confiserie. Ook relatiegeschenken maken ze graag op maat en met de grootste zorg. Zeker een bezoekje waard!