City Date

Dijlestraat 52, Antwerpen

Speeddate met singles van jouw leeftijd en uit jouw provincie bij CityDate

Choisissez votre offre

Points forts

Ervaar een speeddatingsessie voor singles van 21 tot 56 jaar uit je eigen buurt, waarbij je na 6 minuten al een mogelijke klik voelt.

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor Speeddating voor 1 persoon (waarde € 33)
  • € 29,99 voor Speeddating voor 2 personen (waarde € 66)

Speeddating is een concept waarbij je gedurende een avond meerdere potentiële partners spreekt. Singles van 21 tot 56 jaar ontmoeten elkaar in een sfeervolle setting en uiteraard zijn de sessies dan ingedeeld in aangepaste leeftijdsgroepen. Je leert elkaar in 6 minuten tijd net voldoende kennen voor een ‘ja’ of een ‘nee’, dus wie weet ontmoet je een partner voor het leven of gewoon een fijne vriend/vriendin met dezelfde interesses als jij. Wie je leuk vond, kan je achteraf snel terugvinden via het online matchsysteem. 2 bonnetjes voor gratis drankjes zijn inbegrepen voor alle daters.

CityDate

CityDate werd opgericht door Anthony en Sien en is gespecialiseerd in speeddating. De twee leerden elkaar zelf kennen tijdens een speeddatingevenement. Volgens hen is speeddaten dan ook de ideale manier om andere singles te leren kennen als je niet vaak in contact komt met nieuwe leeftijdsgenoten.

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op www.citydate.be/events. 48u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Bijkomende info: Geldig voor singles tussen 21 - 56 jaar. Geldig voor de regio Vlaams Brabant, Oost Vlaanderen, Antwerpen en Brussel.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de City Date