fermer
Utilisez le code FLASH25 et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. -25% de 16h à 22h. Certaines offres peuvent être exclues.

CityDate VOF

Dijlestraat 52, Antwerpen

Speeddate met singles van jouw leeftijd en uit jouw provincie bij CityDate

Choisissez votre offre

Points forts

Ervaar een speeddatingsessie voor singles van 21 tot 56 jaar uit je eigen buurt, waarbij je na 6 minuten al een mogelijke klik voelt.

À propos de ce deal

Kies uit de volgende opties:

  • € 9,99 voor speeddating voor 1 persoon (waarde € 33)
  • € 19,99 voor speeddating voor 2 personen (waarde € 66)

Speeddating is een concept waarbij je gedurende een avond meerdere potentiële partners spreekt. Singles van 21 tot 56 jaar ontmoeten elkaar in een sfeervolle setting en leren elkaar op 6 minuten net voldoende kennen voor een ‘ja’ of een ‘nee’. Wie weet ontmoet je een partner voor het leven of gewoon een fijne vriend/vriendin met dezelfde interesses als jij. Wie je leuk vond, kan je achteraf snel terugvinden via het online matchsysteem. 1 bonnetje voor een gratis drankje is inbegrepen in de deal.

CityDate

CityDate werd opgericht door Anthony en Sien en is gespecialiseerd in speeddating. De twee leerden elkaar zelf kennen tijdens een speeddatingevenement.Volgens hen is speeddaten dan ook de ideale manier om andere singles te leren kennen als je niet vaak in contact komt met nieuwe leeftijdsgenoten.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: Max. 5 vouchers per persoon, maar je kan er 5 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie via www.citydate.be/events met vermelding van Groupon en je codes. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Annuleren: Annulatie is niet mogelijk.
Bijkomende info: Geldig voor singles tussen 21 - 56 jaar. Geldig voor de regio Vlaams Brabant, Oost Vlaanderen, Antwerpen en Brussel. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de CityDate VOF