fermer
Utilisez le code REDWED et profitez de jusqu'à -20% sur tout le site. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.

ESCAPEROOM CLOCKS

Statieplein 2 ​, Kalmthout

Escape room naar keuze voor maximaal 6 personen bij Clocks in Kalmthout

Choisissez votre offre

Points forts

Ontsnap uit het café van FC de kampioenen, draai mee in het Ristorante Paradiso Perduto of ga mee in het verhaal van Suske en Wiske.

À propos de ce deal

  • Escape room naar keuze
  • Voor maximaal 6 personen
  • Ontsnap binnen 60 minuten
  • Ga voor een van de volgende escape rooms:

Suske en Wiske

Suske en Wiske komen samen met hun vrienden naar het station van Kalmthout waar zij de trein willen nemen richting Antwerpen. Wanneer zij hun tickets willen aankopen gebeuren er vreemde dingen. Wil jij graag met hen mee op avontuur?

FC de kampioenen

Treed binnen in het café van voetbalclub FC de kampioenen. Help Xavier met zijn problemen door alle sterren uit de serie op te zoeken. Los samen de problemen op en zorg dat je uit het Café kan ontsnappen.

Lijn 12

In 1854 reed de eerste internationale stoomtrein tussen Nederland en België over deze lijn 12. Stap in de ouderwetse stoomtrein en zoek, puzzel en los raasdsels op. Om zo de stationsdeur binnen 60 minuten open te krijgen. 

Ristorante Paradiso Perduto

In Ristorante Paradiso Perduto proef je de creaties van Chef Antonio. Hij staat bekend om zijn uitspraak: koppel een minimum aan gedoe aan een maximum van smaak. Om het paradijs te bereiken koppel je een minimum aan gedoe aan een maximum van gezond verstand. Common sense zou jullie binnen 60 minuten moeten leiden naar de overwinning.

Conditions

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2022 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar 1 extra te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@clocks-escaperoom.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
L'offre n'est pas éligible à nos codes promotionnels ou à d'autres réductions.

À propos de ESCAPEROOM CLOCKS

Trommel je familie, vrienden, collega's op en werk samen om te ontsnappen uit de escape room. Clocks in Kalmthout heeft verschillende escape rooms zoals Suske en Wiske, FC de kampioenen, Lijn 12 en Ristorante Paradiso Perduto. Iedere room heeft zijn eigen verhaal en levert een nieuwe uitdaging. Werk samen, gebruik je gezond verstand en denk logisch na. En let op de klok zegt: tik, tik, tik...