fermer
Utilisez le code BEAUTY25 et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.
The option you have chosen is not available

Cryo Instituut Westerlo

Vlasland 17, Westerlo

Anti-aging combinatie-gezichtsbehandeling voor aanmaak van collageen en elastine bij Cryo-Instituut Westerlo

Choisissez votre offre

Points forts

Het is een combinatie van vijf behandelingen: microdermabrasie, hyaluronzuur ampul, elektrostimulatie, zuurstof-behandeling en cryotherapie.

Avis des membres de Groupon

Avis 100% vérifiés
Tous les avis Groupon proviennent des membres qui ont utilisé leur coupon chez ce vendeur. Les demandes d'avis sont envoyées par e-mail aux membres qui ont acheté l'offre.
K
Kirsten
1 notes1 avis
Rating of 5 out of 5 stars
mai 11, 2022
Wat een lieve dame ! Iemand die haar vak kent. Ik voelde me meteen op men gemak. De behandeling is TOP, ik voelde me stralend buiten gaan, mijn huid ziet er jonger en steviger uit. Super tevreden en enorme aanrader. Ik kom zeker terug.

À propos de ce deal

  • Anti-aging gezichtsbehandeling
  • Bestaande uit een combinatie van 5 behandelingen
  • De behandeling zelf duurt zo’n 45 minuten, maar met uitleg van de stappen erbij zit je zo’n 60 minuten in de behandelstoel

Stap 1 - Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht, om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen.

Stap 2 - Hyaluronzuur ampul

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof dat aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Door het ampul te openen en de hyaluronzuur over het gelaat te strijken, stimuleer je dit natuurlijke proces.

Stap 3 - Elektrostimulatie

Met gebruik van elektrostimulatie wordt je huid als het ware wakker geschud om het natuurlijke herstelproces in gang te zetten, met een strakkere huid als beoogd resultaat.

Stap 4 - Zuurstof-behandeling

Er wordt met hoge druk zuurstof tegen de huid aan gespoten, waardoor de cellen zich openstellen. Vervolgens worden er met gebruik van deze luchtdruk 20 voedende producten de huid in gesluisd, wat door verschillende huidlagen heen kan dringen.

Stap 5 - Cryotherapie

Door de huid plaatselijk te bevriezen op -5 °C, worden afvalstoffen afgevoerd. Cryotherapie kan bovendien helpen tegen couperose, omdat de adertjes tijdelijk worden vernauwd, waardoor de bloedcirculatie gestimuleerd wordt.

Conditions

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag, woensdag en donderdag. Na je eerste behandeling heb je onbeperkt de tijd om de tweede behandeling op te maken.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0477 464 615, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Cryo Instituut Westerlo

De huidspecialisten van Cryo Instituut Westerlo richten zich op het bestrijden van acné, rimpels, wallen, donkere kringen, droge huid en pigmentvlekken. Er worden verschillende technologieën ingezet om de wensen van klanten in vervulling te brengen. Denk aan cryotherapie, elektrische peeling, zuurstof-lifting, ultrasone golven en lichttherapie, of aan een combinatie daarvan voor een huidverjongend effect. Ook om gewoon even lekker een paar uurtjes te ontspannen kan je bij Cryo Instituut terecht. Het salon heeft namelijk een privésauna. En niet alleen jij kan baat hebben bij een bezoekje aan Cryo Instituut, want kleine ondernemers wereldwijd hebben er ook profijt van: 5% van alle omzet gaat namelijk rechtstreeks naar het goede doel Kiva, een organisatie die leningen verstrekt aan ondernemers wereldwijd die er zelf de middelen niet voor hebben een business te starten.