Aucune nouvelle notification

De Konijnenaarde

hoogstad 16, kluisbergen

Keltisch arrangement + consultatie en fles cava bij De Konijnenaarde voor 2 personen

Choisissez votre offre

Points forts

Net zoals de Kelten eeuwen geleden, hernieuw je door wellness je spirituele connectie met Moeder Aarde, samen met een partner.

À propos de ce deal

De deal

  • € 99,99 voor een Keltisch arrangement + Keltische consultatie + fles cava voor 2 personen (waarde € 150)

Je 3 uur durend arrangement begint met een welkomstdrankje. Volgens de Keltische traditie wordt er gekeken naar wat jou zorgen baart, waarna een eenvoudig Keltisch ritueel volgt met wierook en etherische oliën, met als doel je te verlossen van ongewenste energieën. Hierna neem je plaats in het outdoor hottubbad, dat je zelf met hout kan aanstoken. Terwijl je geniet van het warme water en rustig kan mediteren, hoor je op de achtergrond de inspirerende geluiden van de natuur of authentieke Keltische muziek. Je kan tussendoor ook in de indoor sauna gaan uitzweten.

Bij dit alles krijgen jullie een fles cava om met zijn tweetjes te delen. Er is ook een mogelijkheid om een picknick (mini-broodjes en dessertbordje), tapas of ontbijt bij te boeken voor 10 euro per persoon, en een rustgevende lichaamsmassage van 30 minuten voor 25 euro per persoon.

De Konijnenaarde

De Konijnenaarde werkt vanuit het principe van Celtic wellness, het hernieuwen van onze verbondenheid met de natuur. Je vindt dit spiritueel oord van wellness in de nabijheid van Kortrijk, in een mooie en groene omgeving.

Conditions

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op http://gr.pn/1xyEz6p
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de De Konijnenaarde