Aucune nouvelle notification

De Wijnhoeve

Ramselsesteenweg 182, Herselt

Luxe of Deluxe High Wine & hapjes vanaf €29,99 bij De Wijnhoeve in Herselt

Jusqu'à -47%
30+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

De High Tea is wel bij iedereen bekend. De wijnhoeve lanceert een nieuw concept: de Luxe High Wine !

Détails de l'offre

Tijdens de High Wine worden gasten ontvangen met een glas bubbels en een amuse. Eenmaal aan tafel presenteren we diverse wijnen, waaruit de gast een keuze mag maken. Vervolgens arriveren de hapjes. Het is altijd weer een verrassing wat op tafel verschijnt. Bijvoorbeeld een plankje met zuurdesembrood, tapenade, olijfolie, fleur de sel of nootjes. En later ook nog een bordje vol warme en koude minigerechtjes. We bedenken telkens opnieuw lekkere hapjes, zoals blini’s met gerookte zalm, crostini’s carpaccio, rolletjes tonijn met rettich, fijne vleeswaren, kaas, bitterballetjes… of weer iets anders! De High Wine biedt een hoop gezelligheid voor uiteenlopende momenten: een verjaardag, vrijgezellenfeest, als afsluiter van een dagje met vrienden, als lekker begin van het weekend of gewoon omdat het mag.

 • Optie 1: Luxe high wine voor 2 personen 2 glaasjes bubbels + 4 glazen wijn met hapjes voor 2 personen voor €29,99 (waarde €57)
 • Optie 2: Luxe high wine voor 4 personen 2 glaasjes bubbels + 4 glazen wijn met hapjes voor 4 personen voor €59,98 (waarde €114)
 • Optie 3: Luxe high wine voor 6 personen 6 glaasjes bubbels + 12 glazen wijn met hapjes voor 6 personen voor €89,97(waarde €171)
 • Optie 4: Deluxe high wine voor 2 personen 2 glaasjes bubbels + 6 glazen wijn met hapjes voor 2 personen voor €34,50 (waarde €65)
 • Optie 5: Deluxe high wine voor 4 personen 4 glaasjes bubbels + 12 glazen wijn met hapjes voor 4 personen voor €69 (waarde €130)
 • Optie 6: Deluxe high wine voor 6 personen 6 glaasjes bubbels + 18 glazen wijn met hapjes voor 6 personen voor €103,5 (waarde €195)
 • Conditions

  Beperkt tot 1 voucher per persoon, maar je mag er 4 extra kopen.
  Alleen geldig voor optie aangeschaft.
  Reserveren verplicht via reservation.groupon.be.
  Openingstijden:
  Maandag ,dinsdag & zondag van 12h tot 22h (keuken sluit om 20.30).
  Vrijdag & zaterdag van 12h tot 24h (keuken sluit om 21.30)
  sluitingsdagen : woensdag & donderdag.
  Minimaal 48 uur vooraf annuleren.
  Niet geldig op:17/09 & feestdagen.
  Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

  À propos de De Wijnhoeve

  In 2006 opende de Wijnhoeve in Ramsel haar deuren in de mooie groene omgeving van de Antwerpse kempen. De eigenaars toverden een oude boerderij om tot een gezellige huiselijke zaak met aangrenzend terras midden in de natuur. Op Reis ontdekten ze enkele wijngebieden waarmee ze tot op de dag nog altijd mee samenwerken. Ze introduceren wereldwijnen die amper op de Belgische markt te vinden zijn en besloten hierbij een heerlijke maaltijd bij te serveren. Ze hadden al een mooi assortiment aan wijnen en konden dus direct van start gaan..... je bent hier duidelijk welkom. Te voet, met de fiets of met de wagen...

  De Wijnhoeve

  Brasserie, vinerie ou distillerie, Dégustation de vin, Fun ou loisirs