fermer
Utilisez le code EXTRA25 et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire demain. Certaines offres peuvent être exclues.

Dress 2 Success

Stationstraat 69, Sint-Niklaas

Fashion make-over voor 1 of 2 personen bij Dress 2 Success

Choisissez votre offre

Points forts

Leer welke kleuren en kleren het best bij jou passen tijdens een gezellige avond onder leiding van styliste Nelleke Engels.

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 59,99 voor een fashion make-over voor 1 persoon (waarde € 190)
  • € 99,99 voor een fashion make-over voor 2 personen (waarde € 380)

Maak je klaar voor een heuse fashion-avond. Of maak je eigenlijk niet klaar, want het opdoffen gebeurt allemaal op de avond zelf. Je kan in je eentje komen en alle aandacht voor jezelf opeisen, of je neemt gezellig een vriendin mee. Je wordt gekleed door styliste Nelleke Engels (let op: de kleding is niet inbegrepen) in de winkel My Closet in Sint-Niklaas. Hieronder lees je wat je kan verwachten:

  • Kleuradvies: Op basis van de vier seizoenstypes en de 12 sub-seizoenen wordt onderzocht welke kleuren je het meeste laten stralen.

  • Bodyscan: Hierbij wordt je figuurtype bepaald.

  • Kledingsadvies: Er wordt onderzocht welke kledingstukken je het meeste flatteren en met welke kledingstukken je eventuele minpuntjes het beste kan camoufleren. 

  • Hapje en drankje: Tijdens de make-over is er een tijd om een hapje en drankje te nuttigen.

  • Kleurenpaspoort: Op het einde van de avond kan krijg je je persoonlijk kleurenpaspoort mee naar huis.

  • Foto’s: Als kers op de taart worden er ook foto’s genomen die je nadien kan bekijken op de Facebookpagina van Dress2Success

Dress 2 Success

Dress 2 Success biedt complete make-overs voor particulieren en bedrijven. Ook zijn ze in te huren voor personeelsdagen, mode-styling, personal shopping en workshops kleur, stijl en imago. De make-overs vinden plaats in de winkel My Closet. Dit is een hippe en trendy zaak die kleding, schoenen en accessoires aanbiedt die net een tikkeltje anders zijn. De merken die ze bieden zijn o.a. Loreak Mendian, Compañia Fantastica, Ichi, Alchemist, Nümph & Color block.Facebook

Conditions

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer via info@dress2success.be 48u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Geldig van maandag tot zaterdag vanaf 18u30. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Dress 2 Success