Aucune nouvelle notification

Eangels

Brederodestraat 74, Antwerpen

Kappersbeurten voor hem en haar, naar keuze met brushen en kleuren bij Eangels

Jusqu'à -60%
260+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

  • Incl. drankje en versnapering

  • Deskundige haarkunstenaars geven advies op maat en analyseren je haartype

  • Gelegen vlakbij centrum Antwerpen, open op zondag en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer

Détails de l'offre

Een goede knipbeurt zorgt ervoor dat haar gezond blijft zonder dat elk haarzakje een inenting hoeft te krijgen. Laat Eangels je haar fris en monter maken.

Kies uit de volgende opties


  • € 9,99 voor wassen, snit en afwerking voor mannen (waarde € 23)
  • € 9,99 voor brushen (waarde € 20)
  • 14,99 voor wassen, snit en brushen (waarde € 38)
  • 34,99 voor wassen, snit, verzorging, hoofdmassage en kleuren (waarde € 88)

Wat Eangels met hun kapperszaak deed - renoveren - kunnen ze ook voor jou. Tenzij je jouw persoonlijke haarstijl al gevonden hebt en er content mee bent, want dan verzorgen ze je haar gewoon zoals het hoort en stylen ze ‘t zoals je haar het zelf graag wil: elegant. De ervaren haarkunstenaars bij Eangels weten wat ze doen: met jou, waardoor je je op je gemak voelt in de sfeervolle salon, en ook met je haar, waardoor dat zich ook op zijn gemak voelt bij jou, waardoor jij je ook weer plezant voelt. Wanneer je kiest voor kleuring, weet je je verzekerd van 100% biologische en verzorgende producten van het Italiaanse merk Materica.

Eangels


Eangels in Brederoode, vlak achter de Amerikalei, is makkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer en ook de hele week, want ze zijn open op zondag. Het ervaren team van haarstylisten maakt haar weer gezond zodat jij je volledig op je eigen fitheid en die van je omgeving kan concentreren.

Conditions

Geldigheid: 90 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen). 
Aankoop: Je kan meerdere vouchers kopen.
Reservatie: Reserveer verplicht op 03/237.38.28 (met vermelding van Groupon). Open van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 19u, zaterdag van 9u tot 20u en zondag van 12u tot 18u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info:  Bijkomende kosten: €10 supplement voor kleuren van haar langer dan schouderlengte. Inclusief consult. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Eangels

Institut de beauté, Salon de coiffure, Coupe de cheveux