Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Zennegat 13, Mechelen

Vlaams driegangenmenu voor 2 of 4 personen, vanaf € 29,99 bij Zennegat 13!

Choisissez votre offre

Points forts

Puur vlaams, volks en vooral gezellig!!

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Vlaamser kan het niet! Pens met appelmoes in een vlaams eetcafé. Als je in eetcafé Zennegat 13 binnenkomt zal je meteen de warmte en de gezelligheid van het etablissement aanvoelen. Er staat niet veel op de kaart, maar wat er op staat word bereidt met de beste streekproducten, alles staat in het thema van vlaamse klassiekers. Zeker de moeite om de Zennegat 13 sfeer eens op te snuiven. (Zie ook de afbeeldingen in de deal)

Kies uit twee opties:

  • € 29,99 voor Vlaams driegangenmenu voor 2 personen (waarde €52)
  • € 59,98 voor Vlaams driegangenmenu voor 4 personen (waaarde €104)

Zennegat 13 biedt met deze groupon het volgende vlaamse menu aan:

Menu
Voorgerecht
Vlaamse Witloofsoep

* * *

Hoofdgerecht
Witte of zwarte (bio) pens naar keuze met Appelmoes

* * *

Dessert
Warm appeltaartje

Conditions

Geldigheid: Tot 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: Max. 2 vouchers per persoon, maar je kan er 2 extra kopen om cadeau te doen. Bon enkel geldig voor optie aangeschaft.
Reservatie: Enkel met reservatie via reservation.groupon.be. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Houd rekening met de beperkte capaciteit van de partner.
Openingsuren: Ma van 18 tem 21h. Vr, Zat, Zon van 12h tem 14h en van 18h tem 21h. Sluitingsdagen: Di,Woe,Do.
Bijkomende info: Max 4 personen per tafel.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Zennegat 13

Hou je van de typisch vlaamse volksfeer, gezellig en puur! Dan is eetcafé Zennegat 13 zeker iets voor jou. De zaak is gelegen op de idyllische plaats waar de zenne, dijle en de vaart samenkomen, vlak aan de Zennegat sluis te Mechelen. Het Zennegat is de plaats bij uitstek voor wie van rust en natuur houd, ideaal met de fiets of te voet, maar ook met de auto bereikbaar.

LET OP: Als je met de wagen gaat, kan je best Hogeweg 217, 2800 Mechelen in de gps ingeven waarna je uitkomt bij café 't Bergske. Daar sla je rechtsaf De zennegatvaart op (het lijkt alsof je op het jaagpad terechtkomt, maar het is wel degelijk toegelaten met de wagen 30km/h) en je volgt deze weg ongeveer een twee km door het overstromingsgebied waar je dan uiteindelijk zal uitkomen aan de zennegat sluis! Daar kan je de wagen parkeren en hoeft u enkel nog maar het water via het brugje over te steken.