Esthéfi

(1 Avis)

10x My Lipo figuurcorrectie bij EsthéFI vanaf € 124,99

Jusqu'à -50%
1 Avis
Choisissez votre offre
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


Kies uit twee opties

  • € 124,99 voor 10 beurten My Lipo figuurcorrectie voor 1 zone (waarde € 250)
  • € 174,99 voor 10 beurten My Lipo figuurcorrectie voor 2 zones (waarde € 350)

My Lipo is het nieuwste systeem voor figuurcorrectie. Het is een natuurlijke manier om figuurcorrectie te controleren met behulp van lichttherapie in combinatie met beweging of drainage om een optimaal resultaat te bekomen.
My Lipo werkt op LED-licht, wat zich richt op het verliezen van centimeters in omtrek op jouw probleemzones. Je kiest zelf je te behandelen zone(s): taille, heupen, dijen, armen en nek.

Like hun ook op Facebook!

Facebook

Conditions


Beperk 1 per persoon, mogen kopen 1 extra als geschenk. Alleen geldig voor optie aangeschaft. Geldigheid: Geldig tot 3 maanden vanaf aankoop.
Openingsuren: Maandag en woensdag van 9.30u tot 19u, donderdag van 12u tot 18u, vrijdag van 9.30u tot 19u en op zaterdag van 9.30u tot 16.30u. Gesloten op dinsdag en zondag.
Reserveren: Enkel op afspraak telefonisch via 0496/95.52.91 met vermelding van Groupon en je code.
Annuleren: 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Esthéfi


Bij schoonheidsinstituut EsthéFi in Waregem kom je terecht in een ontspannen sfeer terwijl je je keuze maakt uit een uitgebreide waaier aan beauty- en lichaamsbehandelingen. Huidverzorging en huidverbeteringen houden de huid fris en gezond. Ervaar de heerlijk ontspannende gelaatsverzorgingen met persoonlijk advies afgestemd aan de noden van je huid.

Esthéfi

Minceur
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.