Aucune nouvelle notification

Esthetiek Sofia

Haaipanderstraat 10-1, Izegem

Gelaatsverzorging, naar keuze incl. make-up bij Esthetiek Sofia

Jusqu'à -52%
40+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Een hydraterende gezichtsbehandeling van 60 minuten met o.a. osmose masker, naar keuze met make-up in aangepaste seizoenskleuren.

Détails de l'offre

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor een gelaatsverzorging (waarde € 40)
  • € 24,99 voor een gelaatsverzorging incl. make-up (waarde € 53)

Neem plaats in de stoel om je in 60 minuten goed voor te bereiden op de aankomende frisse wintermaanden met de gelaatsverzorging “Winter Treatment” met een uitgebreide reiniging en een verzorgend en hydraterend osmose masker. Aansluitend kan je indien je dat wenst ook een make-up laten aanbrengen in de kleuren van het winterseizoen. Je wordt behandeld met de kwaliteitsproducten van Jean D’Arcel.

Extra

  • In de gelaatsverzorging kan je indien je dat wenst ook je haartjes laten epileren mits betaling van een supplement. Voor een epilatie van de wenbrauwen bedraagt die € 7 en voor epilatie van de wenkbrauwen en bovenlip € 12.
  • Als Groupon-lid krijg je 5% korting bij aankoop van make-upproducten op de dag van je behandeling

Esthetiek Sofia


In deze beautystudio in Izegem zit je op je plaats als je zoekt naar een schoonheidsbehandeling die aangepast is aan jouw wensen. Van hand- en voetverzorging tot gelaatsbehandelingen, ontspanningsmassages of al dan niet permanente make-up en ontharen. Als je liever verschillende behandelingen combineert, zijn er ook diverse verwenpakketten.  Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 90 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 051/322932 (met vermelding van Groupon). Open van dinsdag tot en met vrijdag van 9u tot 12u en van 12u30 tot 19u en op zaterdag van 8u30 tot 12u en van 13u tot 15u. Gesloten op zondag en maandag. Op donderdag zijn er geen afspraken mogelijk. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Esthetiek Sofia

Institut de beauté, Forfait beauté