fermer
Utilisez le code LOCAL et profitez de jusqu'à -20% sur les offres locales. Expire demain. Certaines offres peuvent être exclues.

esthetisch centrum for ever young

aarschotsesteenweg 40, tienen

1, 3 of 6 Jet Peeling behandelingen bij Esthetisch Centrum For Ever Young

Choisissez votre offre

Points forts

Verbeter de conditie van je huid met 1 tot 6 Jet Peeling behandelingen.

À propos de ce deal

Blootstelling aan de zon, luchtvervuiling, extreme koude en warmte afwijkingen, dieet fluctuaties en dag-tot-dag stress eisen dan ook gedurende de jaren allemaal hun tol op de conditie van de huid. Als gevolg hiervan, vertraagt de stofwisseling van onze huidcellen, het aantal collageen en elastine vermindert én fijne lijntjes, verkleuringen en rimpels verschijnen… JET PEEL SKIN REJUVENATION speelt met de elementen van de natuur met name water, zuurstof en lucht. Onder hoge druk wordt een supersonische straal gecatapulteerd tegen de huid en tegelijkertijd wordt de huid afgekoeld en van zuurstof voorzien. Drainage zorgt voor het ovale van het gelaat te herstellen. Reiniging kan met of zonder fruitzuren. Jetceuticals worden op het einde ingeblazen tot in de korrellaag van de huid. JET PEEL is gebaseerd op het principe van de natuurkunde met name baroforese.

Conditions

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Maak de eerste afspraak binnen de geldigheid van de groupon. Niet geldig op feestdagen. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer verplicht telefonisch op +3247 7455 485, o.v.v. Groupon. 48u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Meer info: Duur per behandeling/sessie: min 1u max 2u. Behandeling/toepassing geldig voor hele lichaam/specifieke zones: gelaat. Inclusief consultatie.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de esthetisch centrum for ever young