Aucune nouvelle notification

2 emplacements

Werk aan je conditie met 8 beurten fitness bij Fitality Club Deurne of Aartselaar

Choisissez votre offre

Points forts

Je kan sporten wanneer je maar wilt, het fitnesscentrum is elke dag van de week open.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor een 8-beurtenkaart bij Fitality Club Deurne (waarde € 119)
  • € 19,99 voor een 8-beurtenkaart bij Fitality Club Aartselaar (waarde € 119)

Je kan kiezen of je naar Deurne of naar Aartselaar gaat. In Deurne kan je onder meer werken met de trendy Milon Cirkel, een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van zes verschillende volautomatische fitnesstoestellen. In het midden staat een waterzuil die aangeeft wanneer je van toestel moet wisselen. Bij elk toestel worden je prestaties en instellingen bewaard op een chipkaart. Verder is er ook spinning en tal van andere activiteiten.

 

In Aartselaar heb je eveneens spinning, maar ook Crossfitness, waarbij je een halfuur grensverleggend gaat knallen met intensieve oefeningen in een groep van maximaal 6 deelnemers, rekeninghoudend met je mogelijkheden.

Fitality Club


Fitality Club is een fitnessgroep met vestigingen in Deurne, Aartselaar, Merelbeke en Londerzeel. Bij Fitality Club krijg je een persoonlijke aanpak om je sportieve doelen te bereiken en aan je lichaam te werken. Door een breed aanbod aan fitnessactiviteiten, groepslessen, sauna’s en een health plan, vind je hier een passende weg richting een betere conditie.

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: 60 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 03/326 36 72 voor Fitality Club Deurne en op 03/458 18 68 voor Ftiality Club Aartselaar(met vermelding van Groupon). Openingstijden: Filiaal Deurne van maandag tem donderdag van 8u tot 22.30u, vrijdag van 8u tot 21.30u, zaterdag en zondag van 8.30u tot 13u, Filiaal Aartselaar van maandag tem donderdag van 9u tot 22.30u, vrijdag van 9u tot 21.30u, zaterdag en zondag van 9u tot 13.30u . 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Fitality Club