fermer
Utilisez le code TASTY et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.

Flyboard Vlaanderen

2 emplacements

Flyboard Vlaanderen: 30 minuten flyboarden incl. instructies in Wevelgem of Jabbeke

Choisissez votre offre

Points forts

Combineer sporten in het water en in de lucht met een unieke ervaring van 30 min. incl. gebruik van materiaal en uitleg voor durfals.

Avis des utilisateurs

Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de membres ayant utilisé leur coupon chez ce vendeur. Les demandes d'avis sont envoyées par e-mail aux membres qui ont acheté l'offre.
K
kim
5 notes2 avis
Rating of 5 out of 5 stars
août 22, 2021
Super! Echt een aanrader! De moeite waard voor zijn geld☺️
E
Ellen
3 notes2 avis
Rating of 5 out of 5 stars
juillet 28, 2021
Het enthousiasme waarmee we ontvangen werden was gewoon geweldig. Alles heel goed uitgelegd en fantastisch begeleid. Het was gewoon een top ervaring!!
L
Laurence
13 notes12 avis
Rating of 4 out of 5 stars
novembre 8, 2021
Ce fût 1 super expérience! J'ai juste retiré 1 étoile car j'ai payé 30€ pour qu'on soit filmé mais le résultat était loin d'être super lui. Sinon rien à redire.
F
fabienne
3 notes3 avis
Rating of 5 out of 5 stars
août 22, 2021
Superbe expérience, mes garçons ont adoré. Personnel très sympa , à recommander

À propos de ce deal

  • 30 minuten flyboarden
  • Incl. instructies
  • En incl. gebruik van alle materiaal
  • Ervaar hoe het is om te vliegen als Superman en te zwemmen als een dolfijn
  • Tot wel 15 meter hoog
  • In Wevelgem kan je met max. z’n 4-en flyboarden; in Jabbeke met zijn 2-en, om-en-om

Conditions

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op zaterdag en zondag in Wevelgem en op alle dagen van de week in Jabbeke.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren online via https://www.flyboardvlaanderen.be/, en klik op "reserveer nu", o.v.v. Groupon. Reserveer tijdig om je te verzekeren van het gewenste moment.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. In Jabbeke gebeurt het flyboarden om de beurt. In Jabbeke krijgen ook vrienden en familie gratis toegang tot het Klein Strand om te kijken op vertoon van je groupon, anders wordt er 5 euro entree gevraagd. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.
L'offre n'est pas éligible à nos codes promotionnels ou à d'autres réductions.

À propos de Flyboard Vlaanderen

Flyboard Vlaanderen is een Vlaamse organisator van initiaties flyboarding op het domein ’Vijverhof’ in Wevelgem en in Jabbeke op het Klein Strand. Hier beschikken ze over een team van professionele instructeurs met passie voor deze ongewone, behoorlijk extreme sport. Uiteraard hebben ze ook wetsuits, helmen, flyboards en andere benodigdheden voor je klaarliggen. Niet zo'n durfal? De pro's van Flyboard Vlaanderen zijn ook te boeken als act op een event, festival en opening.