€ 399 voor Huwelijksfotografie + bedankingskaartjes bij Fotografie Jeroen Neirinck

Fotografie Jeroen Neirinck

Offre limitée !
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


De deal

  • € 399 voor Huwelijksfotografie + bedankingskaartjes (waarde € 1.200)

U krijgt gedurende 6 uur een fotograaf ter beschikking op jullie huwelijksdag. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken in de kerk of het stadhuis, een fotoshoot op locatie en tijdens de receptie. 

Er zal eerst een verkennend gesprek vooraf zijn om al jullie wensen en vragen te bespreken. U krijgt alle foto’s mee in hoge resolutie op DVD. Daarnaast kunt u kiezen uit een canvas met jullie mooiste foto OF  ontwerp en drukken van 100 bedankjes met glansafwerking en enveloppe’s OF jullie favoriete foto op plexiglas. Fotografie Jeroen Neirinck zal bovendien tot bij u komen binnen een straal van 70 kilometer. Buiten de 70 kilometer rond Blankenberge wordt er 0,25 ct per kilometer in rekening gebracht.

Daarnaast zijn er ook extra’s bij te bestellen: voor 40 euro per uur, kan de Fotograaf extra uren draaien indien nodig. U kunt ook een fotobooth huren voor het avondfeest, zodat jullie gasten foto’s van de gelegenheid kunnen maken. Prijzen beginnen vanaf 300 euro. U kunt ook extra bedankingskaartjes, afdrukken of fotocadeaus en ontwerp en druk uitnodigingen bestellen.

Let wel dat uw huwelijksdatum vastgelegd dient te worden binnen de geldigheid van de Groupon-bon.

Conditions


12 maand geldig vanaf de datum van aankoop. Beperkt tot 1 per persoon, maar je mag 1 extra kopen als geschenk. Reserveren verplicht via 0497449737 of jeroen@fotojeroen.be. Inclusief: 6 uur fotografie op uw huwelijksdag. 100 bedankjes of jullie favoriete foto op plexiglas. Binnen een straal van 70 kilometer gratis, daarbuiten 0,25ct per kilometer. Huwelijksdatum moet binnen het jaar van de Groupondeal vallen. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Fotografie Jeroen Neirinck


Een professionele fotoreportage is een prachtige manier om de herinneringen aan jullie mooiste dag voor altijd vast te leggen. Geen enkel koppel vindt het fijn om een volledige dag in een gemaakte pose te staan. Daarom kies ik ervoor om samen met jullie deze bijzondere dag te beleven. Dit zorgt ervoor dat de foto's heel ongedwongen zijn waardoor de foto's spontaan en echt zijn en elk koppel zich op het gemak mag voelen.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.