Maak de mooiste foto's tijdens een professionele fotoshoot bij Fotolinde in Harelbeke, vanaf €29,99!

Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Offre limitée !
Jusqu'à -72%

Avis des utilisateurs

3 Avis

Zeer goede service!!!
Glenn D. · 14 novembre 2017

Points forts


Kies uit 5 opties

  • € 29,99 voor een fotoshoot voor 1 persoon met één vergroting (waarde € 95)
  • € 39,99 voor een fotoshoot voor 2 tot 3 personen met één vergroting (waarde € 95)
  • € 44,99 voor een fotoshoot voor 2 tot 3 personen met één vergroting én een mini fotoalbum voor op je smartphone(waarde € 144)
  • € 49,99 voor een fotoshoot voor 4 tot 6 personen met één vergroting (waarde € 149)
  • € 54,99 voor een fotoshoot voor 4 tot 6 personen met één vergroting én een mini fotoalbum voor op je smartphone(waarde € 198)

“Foto’s onthouden wat mensen vergeten.”

Geef toe, wat kan er mooier zijn dan allemaal samen op de foto. Een perfect cadeau om aan opa en oma cadeau te geven of voor uw eigen familie. Er worden niet alleen stijlvolle portretten gemaakt, maar ook jonge, fris en eigentijdse foto’s. Onze foto’s zijn tijdloos, waardoor er lang kan van genoten worden.

Naast de fotoshoot krijg je steevast één vergroting van 20x20/20x30 of 15x30 mee naar huis. Bij de opties 3 en 5 krijg je ook een mini fotoalbum met 6 foto’s voor op je smartphone!

Conditions


Geldigheid: Voucher is 6 maanden geldig vanaf de dag van aankoop.
Aankoop: Beperkt tot 1 voucher per persoon en je mag nog 1 extra voucher aankopen als geschenk.
Reservatie: Verplicht te reserveren via 056/71.58.74 met vermelding van Groupon en je code.
Bijkomende info: De fotoshoot duurt 20-30 minuten en vindt plaats in de studio. Als aandenken krijg je ook een uitvergroting mee van 20x20,15x30 of 20x30. Er zijn geen digitale beelden inbegrepen in de fotoshoot, je kan deze wel aankopen.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Fotolinde


Bij Fotolinde zijn ze steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de digitale wereld van de fotografie. Hun nieuwste product is een mini fotoalbum dat je kan bekijken op je smartphone. Al meer dan dertig jaar werken bij Fotolinde gepassioneerde vakfotografen om je dierbare momenten in beeld te brengen. Spontaneïteit en creativiteit in de foto's leggen, is hun specialiteit. Bij Fotolinde zal je fotosessie voor jezelf, je vrienden en familie een uniek moment worden en zal je met ongeduld uitkijken naar het eindresultaat!

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.